Női kézilabda

Íme, tippünk a Győr-Siófok rangadóra

  • Tomihmv
megosztom

Rangadót rendeznek a női kézilabda NB I-ben a hétvégén, a Győr a Siófokot látja vendégül.

Vajon mire megy a Siófok Győrben? - Fotó: Facebook

A válogatott mérkőzések okozta szüntet követően hétközben már rendeztek bajnoki fordulót a női kézilabda NB I-ben, ahol a Győr a Vác ellen tudott nyerni idegenben, míg a Siófok magabiztosan győzte le a Békéscsabát hazai pályán, avagy mindkét fél jól hangolt a rangadóra.

1x2    
Győr Döntetlen Siófok
1.04 16.00 12.00

Igen, rangadóra. Noha 15 pont van a felek közt és szinte biztos, hogy ezt a meccset is behúzza az ETO, a felek egyre keményebb meccseket játszanak egymás ellen, köszönhetően annak, hogy az SKC évről évre erősebb. A vendégek már a nemzetközi kupaporondon sem okoznak csalódást, hiszen menetelnek az EHF-kupában, ahol már az elődöntőnél járnak, és nem mellesleg a bukmékereknél a legesélyesebbek a sorozat megnyerésére.

bet365

Nem vehetik tehát félvállról a meccset a győriek, azonban ez egyébként sem jellemző rájuk. Idén még nem veszítettek tétmérkőzést (!), csak a Ferencvárost nem tudták legyőzni BL-ben, és nem mellesleg már behúzták a Magyar Kupát. 

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Noha a Győr minőségibb csapat és az Audi Arénában nem szokott hibázni, mégis a Siófoknak köszönhetően egy jó mérkőzésre van kilátás. A meccsnek pedig külön pikantériáját adja az, hogy jövőre a vendégek kiválósága, Estelle Nze Minko, Győrben, míg a hazaiak két játékosa, Tomori Zsuzsanna és Hársfalvai Júlia, a Siófok színeiben szerepel.

Habár a Győr októberben kilenc góllal nyerni tudott a Balaton-partján, azóta a Siófok sokkal egységesebb és jobb csapat benyomását kelti. Nem mellesleg az idei ETO védekezése bőven hagy kívánni valót maga után, így pedig azon a véleményen vagyunk, hogy az SKC nem szenved kiütéses vereséget, és nyolc gólon belül maradhat szombaton.

 

  • Tipp: Siófok +7,5 @ 2.00    
megosztom