NB I

Erre fogadunk a hétvégi NB I-es rangadón

  • Tomihmv
megosztom

A második Vidi a harmadik Lokit fogadja szombaton a Mol Aréna Sóstóban.

Futácsék behúzhatják a rangadót. - Fotó: molvidi.hu

A válogatott mérkőzések miatt az elmúlt héten nem rendeztek bajnoki fordulót az NB I-ben, szombaton viszont terítékre kerül a 26. forduló, amely játéknap egy igen nagy rangadóval, nevezetesen a dobogósok, avagy a Vidi és a Loki párharcával zárul.

1x2     
Vidi Döntetlen Debrecen
1.66 3.50 5.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A felek kétszer meccseltek eddig az idei kiírásban, augusztus elején Felcsúton, 1-1-re végeztek, majd november végén a Vidi 1-0-ra nyerni tudott a Nagyerdei Stadionban.

A szombati mérkőzést a fehérváriak várhatják jobb formában, hiszen zsinórban nyolc veretlen (hét győzelem, egy döntetlen) meccsel a hátuk mögött fogadják a Lokit. Ráadásul a kéthetes szünet előtt többek közt a Fradit verték idegenben, vasárnap pedig a csapat játékosa, Pátkai Máté szerezte a győztes gólt a vb-ezüstérmes horvátok ellen. Avagy mind a csapat, mind a játékosok remek formában várják a találkozót, továbbá a hírek szerint Marko Nikolicsnak nem lesz számottevő hiányzója a rangadón.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Ami a debrecenieket illeti, az elmúlt három meccsüket ugyan megnyerték egyaránt 1-0-ra hazai pályán (kétszer a Mezőkövesd, egyszer a Diósgyőr ellen), ám házon kívül nagyon nem megy nekik tavasszal.

A Haladást ugyan kezdésképp lenyomták idegenben, és az alacsonyabb osztályú Ajka legyőzése sem okozott gondot számukra a Magyar Kupában, azonban Kisvárdán, Pakson és a Puskás Akadémia otthonában is könnyűnek találtattak.

Mindezek tükrében nem meglepő, hogy a hazai pályán játszó fehérváriak az esélyesek, és az előjelek alapján nem is kérdés, hogy rájuk fogadunk. Ezt pedig úgy tesszük, hogy a Vidi sikere mellé a kevesebb, mint 5 gólt is behúzzuk, hiszen a felek utóbbi hetekben, illetve az idei egymás ellen elért eredményei alapján aligha szakad ki a gólzsák.

  • Fogadáskészítő: Vidi nyer és kevesebb, mint 5 gól @ 1.90    
[2808930] 2019-03-30 19:30:00 MOL Vidi FC - DVSCx;
megosztom