Bundesliga

1.62-es oddsot húzunk a "magyaros" német bajnokin

  • gb1
megosztom

Az utóbbi időben meglehetősen balszerencsés Hertha ezúttal Lipcsébe látogat és most is az underdog szerepet tölti be.

Várhatólag nem a csatároké lesz a főszerep. fotó: Twitter

A szombati Bundesliga programot egy magyar szíveknek különösen kedves összecsapás zárja, hiszen a Dárdai Pál vezette Hertha a Gulácsival és Orbannal felálló Lipcse otthonában lép pályára.

1X2    
RB Leipzig Döntetlen Hertha Berlin
1.50 4.33 6.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az egymás elleni meccseiket vizsgálva láthatjuk, hogy a fővárosiak sok örömüket nem lelték eddig ezeken a találkozókon. A Bikák 2016-os élvonalba jutása óta öt bajnokin mérték össze az erejüket és ebből négyet a Lipcse nyert meg, míg Dárdai csak egyszer ünnepelhetett három pontot, még 2017 decemberében.

[2803932] 2019-03-30 18:30:00 RB Leipzig - Hertha Berlinx;5

Ez önmagában is elég pszichológiai fegyvertény, de ha csak az idei meccsekre koncentrálunk, akkor is a hazaiak felé billen a mérleg. A Hertha sorsolása mondjuk aligha volt könnyű - az utóbbi két hónapban kétszer játszottak a Bayernnel és egyszer a Dortmunddal. Ami dühítő lehet, hogy ezeken mindig meccsben voltak, de egytől egyig üres kézzel távoztak - a legbosszantóbb a nemzetközi szünet előtti BVB elleni találkozó lehetett, ahol kétszer is vezettek, de mégis a Darazsak zsebelték be a győzelmet egy utolsó pillanatos találattal.

"Megpróbálunk olyan bátran játszani, mint nemrég a Dortmund ellen (2–3) - idézi a Kicker Dárdai Pált. "Megvan a kellő gyorsaságunk és önbizalmunk ahhoz, hogy jó mérkőzést játsszunk Lipcsében.

Ezt a meccset nem támadójátékkal, hanem elsősorban védekezéssel lehet megnyerni. Nagyon kell összpontosítanunk, tilos hibákat elkövetnünk.

- nyilatkozta a pécsi születésű taktikus.

Hertha Berlin#ger-hertha_berlin#5

Azt leszögezhetjük, hogy a Lipcse összességében jobb passzban van. Ralf Rangnick fiai az utóbbi hét bajnokin veretlenek és elég jó pozícióban vannak ahhoz, hogy elérjék céljukat, azaz az egyik BL-hely megszerzését. Intő jel lehet azonban, hogy míg idegenben sorra hozták a három pontot,

otthon négy tétmeccs óta nyeretlenek - zsinórban három remi a bajnokságban - és ezalatt mindössze egy gólt tudtak szerezni.

A Red Bull Arenaban első 2019 sikerére készülő hazaiak mestere az alábbiakat mondta az összecsapás előtt: „A Hertha kerete remek egyveleget alkot - stabil védekezés párosul bátor támadójátékkal. Nagyon jó teljesítményre lesz szükségünk szombaton, de ha a terveket megvalósítják a srácok, biztos vagyok benne, hogy meglesz az első otthoni győzelem. A lényeg, hogy sokkal hatékonyabbnak kell lennünk és a rögzített helyzetes szituációkat is ki kell használnunk. Több helyzetet kell kialakítanunk (...) de szerencsére Werner is újra top formában van, így biztos vagyok benne, hogy remekelni fog." - nyilatkozta Rangnick.

[2803932] 2019-03-30 18:30:00 RB Leipzig - Hertha Berlinx

Valójában mindent összevetve láthatjuk, hogy ekkora fölényben nincsenek a hazaiak, mint azt a bukik szorzója mutatja. A Hertha keményebb ellenfelek ellen is tisztesen helyt állt és ha a három pontot nem is gyűjtik be, megszorongathatják a Bikákat. Éppen ezért nem húzzuk be a sima Lipcse győzelmet, hanem azt megfűszerezve újabb fogadáskészítős tippel támadunk.

 

  • Fogadáskészítő - Lipcse nyer vagy döntetlen + 4 gól alatt @1.62    

 

[2803932] 2019-03-30 18:30:00 RB Leipzig - Hertha Berlinx;
megosztom