Bundesliga

Kombival dupláznánk a Dortmund és a Bayern meccsein

  • gb1
megosztom

Szombaton a nehezebb feladat a Darazsakra vár, de a Bőrnadrágosok is megszenvedhetnek a három pontért.

A Bundesliga 27. fordulójának szombati játéknapján több remek párosításnak örvendhetünk, ezúttal a Dortmund-Wolfsburg és a Freiburg-Bayern München találkozók tájékán nézünk szét.

Borul vajon a papírforma? Reméljük nem.

Dortmund-Wolfsburg

A Dortmund és a Wolfsburg jellemzően sok gólt hozó meccseket játszott a múltban és ezúttal sem marad üres a lőlap, ez szinte garantált. A Darazsak a 2015-ös Német Kupa-döntő óta nem kaptak ki a Farkasoktól és azóta hét meccsen hat alkalommal győzelemmel a tarsolyban hagyták el a pályát. Könnyű dolguk azért nem lesz, hiszen Bruno Labbadia fiai az utóbbi hét bajnokijukból csak egyszer hasaltak el, igaz, akkor a Bayern feltörölte velük a gyepet az Allianzban.

A Signal Iduna Parkban is záporozni fognak a lövések kapujuk irányába, ez fix. Az is komoly önbizalomra adhat okot a BVB drukkereinek, hogy az utóbbi 13 hazai meccsen mindig minimum kettőt vágtak ellenfeleiknek. Lélektanilag is jó passzban vannak Lucien Favre fiai, akik a szünetre egy 3-2-es győzelmet követően mentek - a Herthát sikerült az utolsó pillanatban, kétszer hátrányból visszajőve verni.

Hiányzók mindkét félnél lesznek, a Dortmundban Pulisic, Philipp és Piszczek, a Wolfsburgnál, Camacho és Ginczek nem áll készen a bevetésre.

Mindent összevetve nem gondoljuk, hogy a jó passzban lévő Farkasoknak most összejön a pontszerzés, hiszen a komolyabb játékerőt képviselő BVB otthon különösen erős. Úgy pláne nem fér bele a baki, hogy közelít a Bayern elleni rangadó. Már több alkalommal, pontosan négyszer sikerült négy góllal verniük a Farkasokat (legutóbb 2016 áprilisában 5-1-re) és ha ekkora különbség nem is lesz most, a három pont valószínűleg meg lesz Reuséknak.
 

  • Tipp - Dortmund nyer @1.50   
     
[2803931] 2019-03-30 15:30:00 Borussia Dortmund - Wolfsburgx;

Freiburg-Bayern München

A jobb gólkülönbsége miatt első helyre feljött Bayern parádézik a bajnokságban és a középmezőnyben tanyázó Freiburg lehet a következő áldozata. Az SC az őszi idény után úgy tűnt, hogy akár ki is pottyanhat, de azóta Christian Streichnek sikerült rendeznie a sorokat. A csapat elég komoly hullámvasúton van az egész szezonban, de ezúttal két pozitív eredmény után érkeznek - a Herthát verték és a BL-helyekre pályázó Gladbach otthonából is pontot csentek. Kisebb probléma lehet azonban, hogy egy sor sérült van a délnémeteknél, köztük sajnos a régóta lábadozó Sallai Rolanddal, míg a Bayern szinte a legjobb kezdőjével állhat fel.

Kovac fiai nem csak pozitív, hanem hihetetlen magabiztos munkát végeztek az utóbbi fordulókban és több ellenfelüket is teljesen megsemmisítették. Az utóbbi öt túrájukon 15 gólt vágtak és determináltan haladnak az újabb bajnoki cím felé. Az oddsszabás azonban még úgy sem tetszik annyira, hogy a csapat az utóbbi 13/14 bajnokiját behúzta, hiszen a legnagyobb ászok a válogatott szünetben sem egy wellness hotelben pihengettek.

A gólokra való fogadás ellenben nagyon adja magát - ha a figyelembe vesszük, hogy a Freiburg eddigi 13 bajnokiján 45 gól esett a Schwarzwald-Stadionban és a Bayern 2.81 xG-t (várható gólt) hoz otthonról távol, akkor láthatjuk, hogy a 2.5 fölötti opciónak lazán zöldülnie kéne, főleg, hogy az sem kizárt, hogy Streich fiai is betalálnak.
 

  • Tipp - 2.5 gól fölött @1.40    

 

hatharom.com
Dortmund-Wolfsburg Dortmund nyer
Freiburg-Bayern München 2.5 gól fölött - igen
 @2.09   
Fogadási határidő: szombat 15:30

 

[2803936] 2019-03-30 15:30:00 Freiburg - Bayern Münchenx;

 

megosztom