Játék

Repkedtek a kétszámjegyű nyertes szorzók - megvan a nyertesünk is

megosztom

Szép számmal érkeztek be szelvények felhívásunkra, amit a magyar válogatott horvátok felett aratott győzelme ihletett meg.

Az Eb-selejtező mérkőzések talán legnagyobb meglepetését okozta a magyar válogatott azzal, hogy hazai pályán 2-1-es győzelmet aratott a világbajnoki ezüstérmes Horvátország felett a 2020-as kontinensbajnokság kvalifikációjának második fordulójában. A bukik a mérkőzés kezdése előtt átlagosan 6-szoros szorzón kínáltak a hazait.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az általános trendeket vizsgálva megállapítható, hogy a fogadók többsége a vendégek győzelmét várta, nagyjából 12-12-76 százalékos arányban oszlottak el a tétek az 1X2-es piacokon.

Szerencsére azért voltak, akik bíztak a fiúkban és szép összegeket vághattak zsebre a meglepetésgyőzelmünknek köszönhetően.

A TipPics-be közel tucat nyertes szelvényt küldtek be olvasóink, akik egészen széles repertoárt prezentálva fosztották le a bukmékereket. Volt, aki közel 60-szoros szorzót csípett, és volt olyan olvasónk is, aki egy hármas kötéssel - köztük a magyar győzelem -  1,5 millió forintot kasszírozott.

 

Ahogy ígértük, a nyertes szelvényt feltöltők között kisorsoltunk egy Logibet-előfizetést is, a nyertes pedig az alábbi szeló gazdája, 'karadavidd' nevű olvasónk lett!

Kérjük olvasónkat, hogy a nyeremény kapcsán vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal az jatek@hatharom.com email címen.

A nyereményekhez természetesen minden kedves olvasónknak gratulálunk, reméljük a jövőben lesz még részetek hasonlóan szép fogadásokban!

megosztom