Kézilabda

Óriási oddsesés a Bundesliga csúcsrangadóján

  • mr.blonde
megosztom

Óriási várakozás előzi meg a kézi Bundesliga csütörtök esti rangadóját, ahol a még hibátlan Flensburg a Magdeburg vendége lesz.

Nem akármilyen rangadóra kerül sor csütörtök este a Bundesligában, hiszen a listavezető, 24 forduló után még mindig hibátlan (!) Flensburg gárdája a jelenleg a tabella 4. helyén álló Magdeburg vendége lesz.

A Magdeburg ugyan a kétezres évek elején még BL-t is tudott nyerni, sokáig nem igazán volt rajta a térképen, ám az elmúlt 2-3 év szisztematikus építkezésének köszönhetően mostanra felvette a kesztyűt a Flensburg, Kiel, Löwen nagy hármasával.

A Flensburg ugyanakkor idén egészen meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő, hiszen az a tény, hogy a világ legerősebb bajnokságában 24/24-es mutatója legyen, abszolút bravúr kategória, és ne feledjük, hogy jó eséllyel ott lesz a csapat a BL legjobb nyolc csapata között is.

A csütörtöki rangadó előtt persze adódik a kérdés, hogy vajon mikor szakad meg a Flensburg veretlenségi sorozata. Az nagyjából sejthető, hogy valamelyik idegenbeli rangadóján eshet ez meg, ebben a szezonban pedig a Kiel, a Löwen és a Magdeburg elleni látogatások is hátravannak még.

A két csapat tavaly novemberben nagyon szoros, 26-25-ös eredménnyel zárt, viszont októberben a kupameccsen a Magdeburg idegenben is nyerni tudott (31-28). A magdeburgi csarnokban utoljára tavaly márciusban játszottak a csapatok, akkor a hazaiak még simábban, 29-23 arányban verték az északiakat.

2018-as egymás elleni meccsek
01.11.18 BUN Flensburg-H. Magdeburg 26 : 25
17.10.18 DHB Flensburg-H. Magdeburg 28 : 31
22.03.18 BUN Magdeburg Flensburg-H. 29 : 23

A fogadók most is inkább ilyesmi kimenetelben gondolkoznak, hiszen a     nyitó szorzóit mostanra nagyon durván átszabták a tétek. Eredetileg 3.40-el jött ki a hazai és 1.55-tel a vendég, azonban ez az oddspár mostanra 2.00 - 2.30-ra módosult.

Ne feledjük, hogy a hétvégén a Flensburgnak jön a BL-nyolcaddöntő visszavágója, így akármennyire furcsa kimondani, az fontosabb ütközet a klub számára.

Hogy végül igaza lesz-e a fogadóknak és nyernek a hazaiak, az este fél kilenc körül kiderül, mindenesetre ilyen szorzón a Flensburg győzelme már komoly értéket tartogathat. A keret elvileg teljes, és az edző nyilatkozata alapján az ötórás buszutat is simán vette a csapat.

A telt ház garantált, a hangulatra nem lesz panasz, így az is egy megoldás, hogy csak nézzük a mérkőzést és majd élőben gondoljuk ki a megfelelő tippet.

Ti mit gondoltok, megszakad a Flensburg hibátlan sorozata?

 

 

 

 

bet365

 

megosztom