Tenisz

Ezen a meccsen 4.50-es oddsért megéri kimaxolni a line-t

  • Cesc18
megosztom

Maratoni csatának ígérkezik Denis Shapovalov és Francis Tiafoe negyeddöntője.

Csütörtökön a férfiak versenyében az alsó ági negyeddöntőkkel folytatódik a küzdelem Miamiben. Felix Auger-Aliassime mellett biztosan lesz egy másik Next Gen sztár is az elődöntőben, ugyanis Denis Shapovalov és Francis Tiafoe személyében két feltörekvő tehetség néz farkasszemet egymással a legjobb nyolc között. 

Fogadás a győztesre   
Denis Shapovalov Francis Tiafoe
1.50 2.62

A fogadóirodák inkább a kanadait favorizálják, ami annak tudható be, hogy Shapovalov az előző két körben két kortársát már elintézte. Andrej Rublevet 6-3, 7-6-ra győzte le, míg Stefanos Tsitsipas ellen egy végletekig kiélezett meccsen tudott nyerni. Ez alapján Tiafoe ellen is győznie kellene, de persze ez soha nem ennyire egyszerű. 

Tiafoe hazai pályán mindig nagyon motivált. - Fotó: ATP

Az amerikai ugyanis a fantasztikus Australian Open szereplése után ismét a szebbik arcát mutatja és három nehéz mérkőzést tudott megnyerni. Az elmúlt napokban a szoros szett végjátékoknál helyén volt a szíve és a feje, így például háromból három tie-break dőlt el a javára. Az AO és Miami közötti tornákon éppen az ilyenekkel volt problémája, a négy vereségénél öt szettet bukott el 7-5 vagy 7-6 arányban. 

Hatalmas küzdésre számíthatunk mindkét tehetségtől. Shapovalovnak a tornán először kell majd az ellenfele mellett az amerikai publikummal is megharcolnia. Az érzés nem lesz ismeretlen számára, hiszen az eddigi két egymás elleni meccsüket egyaránt az USA-ban játszották. 

Tavaly Delray Beach-en és Cinacinnatiben találkoztak. Előbbi tornán Tiefoe nyert, míg utóbbin Shapovalov örülhetett. Egyik sem volt sima meccs, és most is arra készülhetünk, hogy brutálisan megnehezítik majd egymás dolgát. 

A bukmékerek is így kalkulálnak, ugyanis a legtöbb iroda 23.5-nél húzta meg a játékok számának határát. 

Szoros szettekre számítunk és ebben a meccsben bőven benne van, hogy csak döntő szettben dől el a győztes kiléte. Éppen ezért érdemes lehet feljebb tolni a line-t, az Unibeten van 31.5 is. Itt már 4.50-szeres pénzt fizet az iroda, ami elég csábító, hiszen tavaly Cincinnatiben ezt jó pár játékkal megugrották. 

Denis Shapovalov-Francis Tiafoe
hatharom.com
Játékok száma - 31.5 felett
4.50 @   
Fogadási határidő: 20:00
unibet

 

megosztom