NB I

Na végre, ismét fogadhatunk az NB I-re!

  • Tomihmv
megosztom

Lementek a válogatott meccsek, hétvégén pedig útjára indul a labda a mennyei első osztályban! Oddsok a 26. fordulóra.

A Vidi a Lokit fogadja szombaton. - Fotó: molvidi.hu

Kéthetes szüntet követően, a 26. fordulóval folytatódnak a mennyei első osztály, avagy az NB I küzdelmei szombaton.

Az éllovas Fradira papíron könnyed kirándulás vár, hiszen a kiesőpozícióban lévő Kisvárdánál vizitál. A bukmékerek mindössze 1.45-szörös pénzt kínálnak a ferencvárosiakra, ami karcsúnak tűnik annak tekintetében, hogy a Magyar Kupában nem tudtak nyerni Szabolcsban.

A második helyezett Vidire rangadó vár, hiszen a harmadik pozícióban lévő Debrecent fogadja. A felek közt hétpontos különbség van perpillanat, ami mellett a hazai pálya előnye is a fehérváriak malmára hajtja a vizet, legalább is az oddsmesterek szerint, akiknél a Vidi a favorit.

unibet

Az Újpest Paksra látogat, ahol igen csak megszenvedhet, de azért esélyesnek számít az     szerint. A Honvéd sem mehet biztosra Mezőkövesden, sőt a bukmékereknél teljesen háromesélyes az a találkozó.

A Haladás az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodna a hétvégén, hiszen a 11 pontos lemaradását nyolc forduló alatt csak akkor tudja ledolgozni, ha az olyan kaliberű találkozókat, mint a Puskás Akadémia elleni hazait, hozni tudja. A szombathelyi sikerre egyébként közel háromszoros pénzért lehet fogadni.

Ti mire fogadnátok a hétvégi kínálatból?

 

2019-03-30;212
268681
megosztom