Sportfogadás

Hihetetlen kincsre bukkantunk - gyorsan bombázzuk ezeket a tippeket!

  • Tomihmv
megosztom

Aki gyorsan reagál minimális kockázattal óriásit kaszálhat!

Szerdán öt mérkőzést rendeznek a női kézilabda NB I-ben, és nem valamelyik sztárcsapatunk találkozóján, hanem a Dunaújváros-Kisvárda mérkőzésen akadt meg a szemünk. No, nem azért, mert akkora téttel bírna a találkozó, hanem mert a bukmékerek igen érdekes over\under határokat húztak meg.

bet365

A     és több más iroda is 49,5-re lőtte be a gólok számának határát, ami korrektnek mondható, mivel a kisvárdai alakulat igen gólszegény meccseket játszik az NB I-ben. Ezzel szemben az     és partnerei 55,5-re lőtték be ezt a határt, ami igen csak magasnak számít. Íme:

Az    -nél egyértelműen be kell húzni az undert, amit a    -nél egy overrel levédhetünk. Ez pedig akár olyan szerencsés módon is elsülhet, hogy, ha

50, 51, 52, 53, 54 vagy 55 találat születik a meccsen, akkor dupla profitot realizálhatunk!

Mivel mindkét iroda 1.85-szörös szorzókat állapított meg az over\under határon, az "ollózásunk" azt jelenti, hogy 1-1 egység befektetésre 1,7 egységet biztosan visszakapunk, de ez egy olyan intervallum, hogy 

nagyon jó eséllyel 3,4 egységet is visszakaphatunk, avagy 85%-os ROI-t is realizálhatunk!

Ezen a szimpla, mezei magyar női kézilabda mérkőzésen is látszik, hogy miért is éri meg egyszerre több irodában is játszani. Ha még nincs regisztrációd egyik bukmékerhez sem, úgy azt ide vagy ide kattintva teheted meg. Nem mellesleg az    20 ezer forint kockázatmentes fogadással, míg a    100%-os kezdőbónusszal is megdob - részvételi feltétek érvényesek - , amivel még több pénzt fektethetsz be.

unibet
megosztom