Tenisz

Djokovics után Federertől is elköszönünk?

  • Cesc18
megosztom

Kőkemény meccsre készülhet a svájci géniusz az orosz Daniil Medvedev ellen a Miami Open nyolcaddöntőjében.

Az esős kedd ellenére majdnem az összes férfi nyolcaddöntőt sikerült lejátszani, egyedül Daniil Medvedev és Roger Federer összecsapása került át a mai napra. Ez inkább az orosznak jött jól, aki hétfőn közel két és félórát töltött a pályán, így viszont kapott egy extra pihenőnapot. Ugyan nem egy fizikális meccset vívott Reilly Opelkával, de a három tie-breakes szett mentálisan komoly kihívások elé állította. 

Fogadás a győztesre    
Daniil Medvedev Roger Federer
3.50 1.30

A kezdetekhez képest valamelyest csökkent Medvedev szorzója, ugyanis 3.70-3.80 körül nyitott, most viszont, mint látható, 3.50 körül fogadható. Ez nagyjából megfelel annak az értéknek, amit a hétfői cikkünkben kalkuláltunk. 

Továbbra is kitartunk amellett, hogy erről az ágról közel sem biztos, hogy a 20-szoros Grand Slam-bajnok svájci jut be az elődöntőbe. 

Federernek soha nem volt igazán kedvelt tornája a Miami Open, és egyelőre az új létesítmény sem nyerte el a tetszését. 

Folyamatosan hallani lehet egyfajta halk zizegést a pályán. Azt hiszem, ez a stadion méretének és a légkondicionáló berendezések működésének tudható be. Folyamatosan zajt hallasz, ami nem túl megszokott egy teniszpályán. 

Nem érzi komfortosan magát a pályán a svájci és talán ennek is betudható, hogy elég döcögős volt a játéka az első két meccsén. 

Meglátjuk Medvedev ellen melyik arcát mutatja, mindenesetre a lassú kemény pálya mellett az időjárás sem a szája íze szerint alakul, hiszen nincs igazán meleg, hol esik, hol nem, hol fúj a szél, hol nem. 

Fogadás szempontjából lehet abban gondolkozni, hogy játszanak legalább egy tie-breakes szettet, erre ugyanis az    igen vaskos, 2.20-as oddsot kínál. Szintén tetszetős, hogy Medvedev minimum 10 játékot nyer. Ez az opció a   -nél 1.66-szoros pénzt fizet. 

Szerinted mi a legjobb tipp? 
megosztom