EURO 2020

Nagyon ajándéknak tűnik ez az 1.72-es longterm!

  • varin
megosztom

Rangadón aratott győzelemmel kezdtek a svédek, ma este pedig kis túlzással a továbbjutás is biztossá válhat.

Kedd estére is akadtak még Eb-selejtezős mérkőzések, pályára lép például az F-csoport hat gárdája is. Az első körben nem okoztak gigantikus meglepetéseket a srácok, a spanyolok a norvégokat, a svédek pedig a románokat győzték le otthon. Jól kezdtek tehát Janne Andersson fiai a szextettben, ez pedig megalapozhatja az Eb-részvételt. Ám az odds meglepően magas a kijutásra.

Pedig szerintem ez a svéd csapat még a mostani, épülőfélben lévő spanyoltól sem marad el sokkal, engem például egyáltalán nem lepne meg, ha a csoportot a skandinávok nyernék. A svédek a jól sikerült vb-t követően a Nemzetek Ligája-csoportjukban is kivívták a feljutást, így formájukról nyugodtan mondhatjuk, hogy konstans és kiegyensúlyozott. Ibrahimovic nélkül is jó csapatuk van, minden poszton bőségesen akad topbajnokságban futballozó játékosuk, a románokat pedig úgy is sikerült megverniük, hogy néhány hiányzójuk azért akad.

Svédország zsinórban öt Eb-n volt ott, míg Románia ezen időszak alatt háromszor, Norvégia pedig egyszer jutott ki a kontinensviadalra.

Norvégiára és Romániára is közel 4-szeres szorzóval fogadhatunk, és a bukikkal együtt én sem látom, melyikük is lephetné meg a svédeket. A norvég egy rutinos, de nagyon középszerű csapat sztárok nélkül, míg a románoknál tisztán látszódik a fejlődés (mondjuk volt is honnan), de még így is egy kategóriával a svédek alatt vannak, ráadásul a végelszámolásnál sokat számíthat, hogy Stockholmban már kapituláltak.

Tippelj erre a meccsre is a Tippkirályban!

A papírforma szerint a románok ma nyernek, viszont a svédek szerintem pontot csennek majd a norvégoktól, amely megalapozhatja a továbbjutást és az első két hely egyikét.

Szerintem 1.72-es oddson megéri lekötni a pénzünket, a kék-sárgák jelenleg erősebb játékerőt képviselnek riválisaiknál, de mint mondtam, még akár a spanyolok ellen is lehet keresnivalójuk.

hatharom.com
Svédország az 1-2. helyen végez
bet365 @1.72
megosztom