EURO 2020

Megvan az oddsunk Azerbajdzsán ellen - a ház is mehet rá?

megosztom

Kijöttek az első szorzók a júniusi, bakui Eb-selejtezőt illetően. Fiaink nyeretésével bankot lehet robbantani!

Reményeink szerint Pátkaiéknak Bakuban is lesz okuk az örömre. - Fotó: Facebook

A horvátok elleni sikert követően ismét "Eb-lázban" ég az ország, azonban a többek közt hazai rendezésű kontinensviadalra csak akkor juthatunk ki, ha az olyan előttünk álló mérkőzést, mint a júniusi azerbajdzsáni találkozó behúzzuk.

Az első 1x2-es oddsok a találkozóra
Azerbajdzsán Döntetlen Magyarország
3.19 3.10 2.40

Az első oddsok ki is jöttek a nyár eleji találkozót követően, és a nemzetközi bukmékerek igen csak háromesélyes mérkőzést vetítenek elő szorzóikkal. Amiben első blikkre van némi igazság, mivel az azeriek igen csak megnehezítették a horvátok dolgát idegenben múlt héten, ráadásul az elmúlt hat hazai meccsükön nem kaptak ki.

Ugyanakkor vizsgálódjunk tovább. Az azeriek olyan válogatottakkal játszottak, mint Litvánia, Feröer-szigetek, Málta, Koszovó, Kirgizisztán vagy Észak-Macedónia, amelyeknél a magyar együttes jóval nagyobb játékerőt képvisel. Ráadásul ezen ütközetek közül csak a kirgizek és a macedónok ellen tudtak nyerni, korábban pedig a kicsit is keményebb ellenfelekkel szemben rendre alulmaradtak.

bet365

Sajnos a mi idegenbeli mérlegünk nem túl acélos mostanság, az elmúlt kilenc házon kívüli ütközeten hétszer kikaptunk, míg kétszer döntetlent játszottunk (legutóbb idegenben, 2016 októberében nyertünk Lettországban).

Azonban Azerbajdzsán ellen jól megy, hiszen eddig ötször játszottunk ellenük és valamennyiszer legalább két góllal nyerni tudtunk, mindemellett mire építsünk a júniusi találkozó előtt, ha nem a vb-ezüstérmes horvátok elleni fantasztikus sikerre?

Az egygólos siker is bőven elegendő volna a három ponthoz, illetve a 2.40-szeres (!) oddshoz, amit ilyen előjelek után "kötelező" behúzni, mivel ebben a szorzóban jelenleg igen nagy érték van.

 

Szerinted mennyi esélyünk van Azerbajdzsánban?

 

 

 

280443
[2942201] 2019-06-08 18:00:00 Azerbajdzsán - Magyarországx;
megosztom