EURO 2020

Jó eséllyel itt jöhet az X, meg is próbálnánk

  • ivan
megosztom

Balkáni rangadót rendeznek a J csoportban, Bosznia vendége Görögország lesz.

Mindkét válogatott győzelemmel kezdte a selejtezőt, a görögök idegenben verték 2-0-ra Liechtensteint, míg Bosznia-Hercegovina hazai pályán gyűrte le Örményországot 2-1-re. A bukiknál a bosnyákok elég komoly favoritnak számítanak, Dzekóék sikere 1.80 körül fogadható a termekben.

1x2     
Bosznia Döntetlen Görögország
1.80 3.60 5.25

A két csapat viszont elég jól ismerheti egymást, hiszen a legutóbbi két vb-selejtezőben is azonos csoportban szerepelt. Ezen négy meccs mérlege elég egysíkú, egy bosnyák siker mellett három pontosztozkodás szerepel a csapatok neve mellett.

[2941962] 2019-03-26 20:45:00 Bosznia-Hercegovina - Görögországx;5

Jelen körülmények között ez az opció nekünk most is tetszik. A két győztes meccs ugyan kötelező volt mindkét fél számára, viszont ma már senki ellen nem lehet biztosra menni, így nagy teher eshetett le a csapatok válláról.

A hibázás elkerülése végett kedden inkább az óvatos duhajkodás lehet a fő csapásirány, hiszen a görögöknek egy szarajevói döntetlen közel tökéletes eredmény lenne, míg Bosznia számára egy hazai vereség óriási károkat okozhat. Ebben a csoportban szerepel még Olaszország is, így vélhetően a taljánok elviszik az egyik továbbjutó helyet, így a másikra az erőviszonyok alapján meccsünk két főszereplője kandidálhat.

A hazai pálya ellenére sem vagyunk benne biztosak, hogy a bosnyákok ekkora favoritok lennének. A görög csapat egyvalamit nagyon tud, méghozzá célfutballt játszani, a biztos védekezésre alapuló játékstílus a bosnyákok ellen ezúttal is működhet. Feszült légkörre és parázs hangulatra számolhatunk, a szép játék helyett pedig a küzdelem lesz a domináns.

Tovább nem is cifráznánk ezt a tippet, közel négyes oddsért ebben a párosításban belefér megkockáztatni a döntetlent. Szerinted?

 

[2941962] 2019-03-26 20:45:00 Bosznia-Hercegovina - Görögországx;

 

megosztom