EURO 2020

Érdekes kettes kötést rakhatunk össze a spanyol-olasz duó ellen

megosztom

A két dél-európai sztárcsapat egyaránt egy-egy miniállam válogatottjával mérkőzik meg. Ezúttal az underdogokra fogadunk.

 

Málta - Spanyolország

A megszerzett pontok tekintetében csoportrangadónak is nevezhetnénk ezt a párosítást, hiszen mindkét válogatott sikerrel vette az első fordulós akadályt. Persze nem szeretnénk komolytalankodni, hiszen a két válogatott között hatalmas a különbség, amit jól példáz a spanyolok győzelmére kínált 1.03-as szorzó is.

Málta óriási harcolva szombaton 2-1-re legyőzte Feröert, ezzel pedig az elmúlt öt esztendő harmadik sikerét könyvelhette el. A máltai csapat közel fél órát emberhátrányban volt kénytelen focizni, és Feröer még büntetőt is rúghatott, ám így is összejött a siker.

A spanyolok a norvégokat lépték le Valenciában, a 2-1-es végeredmény viszont nem feltétlenül tükrözi a hispánok óriási fölényét. Luis Enrique csapata 26 kapuralövéssel próbálkozott a skandinávok ellen, ha pedig pontosabban céloznak Moratáék, akkor ez egy kiütéses győzelem is lehetett volna.

Hogy nyernek a spanyolok, az nálunk nem kérdés, viszont olyan hatalmas különbségre azért nem számolunk. Egyrészt a spanyolok stílusa nem az a "szétszakítják az istrángot" fajta, így a sokpasszos játékkal szépen el lehet lötyögni majd Valletán is. A máltai stadion gyepszőnyege nem tűnik valami kiválónak, míg a sérülések elkerülése szintén fontos szempont lesz majd, főleg, hogy a spanyol kulcsjátékosokra hétvégén fontos bajnokik várnak.

Spanyolország az elmúlt 3 év során csak egyetlen olyan győzelmet aratott idegenben, amivel az eltolt hendikeppünk elbukna, viszont a félidőnkét két-két gólos különbség még beleférhet.

bet365

Olaszország - Liechteinstein

Az olaszok a gyengécske Liechteinsteint fogadják majd Parmában, a bukik pedig +/-4.5 gólos hendikep határt húztak meg a meccsre. A taljánok a finneket lépték le pár nappal ezelőtt, így minden a tervek szerint alakul a számukra.

A miniállam ellen sem lehet kérdés a győzelem, de a különbség mértéke közel sem biztos, hogy olyan órási lesz. Az olasz válogatottra ugyanúgy jellemző az erővel való spórolás, mint a spanyolra, így szerintünk ez a meccs is megállhat 4-5 gólos különbség környékén.

A 2018-as vb-selejtezőben is összekerült egymással a két válogatott, akkor az olaszok 4 illetve 5 gólos különbségű győzelmeket arattak.

1.45-ért behozhatjuk Liechteinsteint hat gólon belülre, de 1.25-ért további fél gólt is tudunk adni a vendégeknek.


A két underdog eltolt hendijével egy kettes kötésben 1.80-as szorzót kaphatunk a    -nél.

 

Ti kockáztatnátok a pénzetek erre a kombira?

 

megosztom