EURO 2020

Hiába vertük a vb-döntőst, a bukik még mindig lenéznek minket

megosztom

A horvátok elleni bravúrgyőzelemmel a magyar válogatott visszajött az Eb-szereplésért folytatott meccsbe, de a bukik nem sok esélyt adnak Marco Rossi csapatának.

Csupán két fordulóra volt szükség az Eb-selejtező E csoportjában, hogy máris minden felboruljon, hiszen jelenleg négy darab három pontos csapat is van az ötösünkben. A kijutásra pályázó gárdák közül egyelőre Wales került lépéselőnybe, hiszen Ryan Giggs együttese csak egy meccset játszott, míg a horvát, szlovák, magyar trió már két találkozóját is letudta.

A magyar válogatott ugyan csütörtökön gyenge játékkal bántóan sima vereséget szenvedett Szlovákia vendégeként, ám vasárnap este egy heroikus küzdelem végén legyőzte a vb-2. horvát válogatottat, így kompenzálta az első fordulót. A horvátok elleni siker önmagában hatalmas bravúrnak számít, ám az Eb-szereplés szempontjából akkor lesz igazán komoly jelentősége, ha a további fordulókban Modricék nem hasalnak el a közvetlen riválisok ellen, így ennek a három pontnak kettőzött értéke lehetne.

280443

A selejtezősorozat majd csak júniusban folytatódik, szintén egy dupla fordulóval, a nyár elején a mieink előbb idegenben játszanak Azerbajdzsánnal, majd idehaza fogadjuk Wales válogatottját.

Mondani sem kell, hogy mennyire fontos lesz az a két találkozó. Ha a legideálisabb forgatókönyv valósulna meg és mind a két mérkőzésünket megnyernénk, nagyon kedvező helyzetbe kerülhetnénk, ha viszont például idehaza nem bírunk a walesiekkel, azzal elképzelhető, hogy ki is esünk a pixisből - már idejekorán.

A 3. fordulóban rendeznek egy horvát-walesi ütközetet is, ahol számunkra az lenne a legjobb eredmény, ha Horvátország megszerezné a győzelmet.

A fogadóirodák természetesen már reagáltak az eddig lejátszott csoportmeccsekre, így például a    -nél már köthetünk fogadásokat az Eb-résztvevő csapatokra.

A csoportgyőzelmet illetően túl sok változás nincsen, a horvátok továbbra is topfavoritok az első helyre, majd Wales, Szlovákia, Magyarország a sorrend. A mienk első helyére már-már bántóan magas, 23-szorzót kínálnak az oddsmesterek.

A kiírás értelmében a csoportok első két helyén végző együttesek kvalifikálják magukat a 2020-as Európa-bajnokságra. A selejtezősorozat előtt a magyar csapatot a negyedik helyre sorolták, és a vb-döntős legyőzése ezen semmit sem változtatott.

Ha hinni lehet(ne) az oddsoknak, akkor az E csoportból Horvátország és Wales jut ki az Eb-re.

A magyar válogatott Eb-szereplésére jelenleg kereken hétszeres szorzót fizetnek a bukmékerek.

 

Akárhogy nézzük, bizony érdemes lehet most tenni erre az opcióra némi pénzmagot, hiszen a következő fordulóban a horvát-walesi csatában két közvetlen rivális játszik egymással, így az eredménytől függően valamelyik válogatott esélyei redukálódni fognak, ezzel párhuzamosan pedig a magyar csapat szorzója is csökken majd. Különösképpen, ha megverjük Azerbajdzsánt.

A bet365-nél használhatjuk a korai kifizetés opciót, így tradelhetjük az alábbi tippet, vagyis kedvező esetben profittal szállhatunk ki a fogadásból anélkül, hogy meg kéne várnunk a csoport végeredményét.

 

bet365

 

megosztom