EURO 2020

Duplázós tipp a győzelmi kényszerben lévő portugálokra

  • ivan
megosztom

Amennyiben Portugália nem győzi le hazai pályán Szerbiát, úgy igen nehéz helyzetbe hozza magát az Eb-szereplést illetően.

Fotó: uefa.com

Hiába tért vissza a nyári vb-t követően a nemzeti csapatba Cristiano Ronaldo, Portugália csak 0-0-s döntetlent játszott pénteken Ukrajna ellen, így az Európa-bajnok számára nem indult tökéletesen a selejtező. Hétfő este Szerbia ellen léphetnek pályára a luzitánok, az oddsok alapján pedig esélyesek a három pontra.

1x2     
Portugália Döntetlen Szerbia
1.60 4.00 6.50

Csakhogy Szerbia jelenleg semmivel nem képvisel gyengébb játékerőt, mint Ukrajna, sőt, és mivel a portugálok vállán most ott a teher, a szerbek ezt ügyes játékkal akár ki is használhatják.

Bár ugyan még csak a második fordulónál tartunk, azért ha Portugália két hazai meccséből egyet sem tudna megnyerni, az nagy blamának számítana.

Márpedig Szerbia nincs rossz passzban. A vb-n ugyan nem élték túl a csoportkört, de azóta nem kaptak ki, megnyerték a Nemzetek Ligája csoportjukat, szerdán pedig játszottak egy döntetlen Németország ellen.

Szerbia#serbia-serbia-8205#5

Mire érdemes fogadni?

Szerintünk hazai pálya ide vagy oda, ebben az 1.60-as oddsban nem biztos, hogy van érték. A várakozások szerint egy kevés gólos mérkőzésre lehet számítani, ahol a technikai villanások helyett a taktikai fegyelem és a nagy mezőnymunka dominálhat. Fizikálisan mindkét együttes az elithez tartozik, így a harcos mentalitás most is dominálhat.

[2942042] 2019-03-25 20:45:00 Portugália - Szerbiax;5

Utoljára a 2016-os Eb selejtezőjében találkoztak a felek egymással, akkor a luzitánok oda-vissza 2-1-es győzelmet arattak Szerbia felett.

Valami vékony hazai győzelem most is benne lehet a pakliban, de nem írnánk le a szerbeket sem, akik azért egy döntetlent képesek lehet összehozni a csúcsformától még messze lévő Portugália vendégeként.

Két gól nélküli döntetlent nehéz elképzelni Ronaldóéktól, de háromnál sem várunk most többet, így az egygólos verziót kihúzva egy közel kettes szorzóval próbálkozunk.

280417
[2942042] 2019-03-25 20:45:00 Portugália - Szerbiax
 
megosztom