EURO 2020

Addig ütjük a vasat, amíg meleg - ismét dupláznánk Angliával

  • Tomihmv
megosztom

A Háromoroszlánosok ezúttal Montenegróban arathatnak magabiztos sikert.

Sterling pénteken három gólig jutott a csehek ellen. - Fotó: Twitter

Hétfőn hét mérkőzéssel folytatódik az Eb-selejtező, az ütközetek közül talán az egyik legegyértelműbbet Podgoricában rendezik, ahol Montenegró Angliát fogadja. A bukiknál toronymagas favoritok az angolok, amivel teljes mértékben egyetértünk.

1x2     
Montenegró Döntetlen Anglia
9.00 4.50 1.36

Montenegró 1-1-es bulgáriai döntetlennel kezdte a sorozatot, igaz, mindezt bírói műhiba miatt tette, mivel a bolgárok gólra váltott tizenegyese előtti szabálytalansága a 16-oson kívül történt. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a meccsen inkább a bolgárok irányítottak, a montenegróiak összességében örülhetnek az egy pontnak.

Ami a keret összetételét érinti, Tumbakovics mester a megszokott játékosokra épít, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a válogatott legnagyobb erőssége, Jovetics sérülés miatt kihagyja a találkozót. Ám, ha játszana a Monaco üdvöskéje, akkor se lenne sok esélye Montenegrónak hétfőn.

bet365

Merthogy az angolok bombaformában vannak. A vb-n és a Nemzetek Ligájában mutatott parádés teljesítmény a Csehország elleni, pénteki Eb-selejtezőn is kitartott, hiszen 5-0-ra (!) nyertek. Sterling háromszor talált be, míg mellette Kane volt eredményes, illetve egy öngólt is összehoztak a csehek. Ugyan Dier megsérült, de bőven tudja pótolni őt Southgate, amit jól példáz, hogy Barkley megoldotta a Tottenham játékosának feladatát bő 70 percen keresztül.

Kiváló forma, hihetetlen önbizalom, valamennyi kulcsjátékos hadra fogható az angoloknál, így nem is fogadhatunk másra, csak és kizárólag rájuk. Noha még nem nyertek Montenegróban (két iksz a mérlegük a Balkánon), most ez a rossz sorozat megszakadhat, és az előjelek alapján magabiztos, legalább kétgólos sikert arathatnak. Így pedig nagyon megéri  -1,25-ös ázsiai hendikeppel rájuk fogadni, mivel ezzel az opcióval is közel duplázni lehet, már pedig, ha mindössze eggyel nyernének az angolok, akkor csak a tétünk felét buknánk el.

  • Tipp: Anglia -1,25 @ 1.95  
[2941991] 2019-03-25 20:45:00 Montenegró - Angliax;

megosztom