Tenisz

13-szoros pénzért megyünk Federer ellen

 • Cesc18
megosztom

A svájci legenda komoly favorit az elődöntőre, azonban Daniil Medvedev borsot törhet az "öreg" orra alá.

Hétfőn a férfiaknál is teljessé válik a legjobb 16 mezőnye Miamiben. A 4. negyedben Alexander Zverev kiesésével eléggé nyitottá vált a küzdelem, míg a 3. negyedben a fogadóirodák erősen Roger Federert favorizálják az elődöntőre. Mi viszont nem vennénk mérget arra, hogy a svájci legenda igazolja majd a papírformát.

Federer Miamiben az egyik legsebezhetőbb a kemény pályás tornák közül. - Fotó: ATP

Talán a Miami Open kemény pályája és környezete áll Federertől a leginkább messze. Nem véletlen, hogy a karrierje során Floridában rengeteg meglepő vereségbe szaladt bele. Elég csak a tavalyi Thanasi Kokkinakis elleni betlijére gondolni, de kikapott itt már Kei Nisikoritól és Thomas Berdychtől is. 

Hat olyan vereségéről tudunk Miamiben, amikor az ellenfelére 5.00 feletti szorzót kínáltak a fogadóirodák.

Most sem kezdett valami fenomenálisan, hiszen egy pontra volt attól, hogy szett- és brékhátrányba kerüljön Radu Albot ellen. 

Érdemes tehát még szétnézni, hogy ebben a negyedben Federer mellett ki jöhet szóba. 

Amin megakadt a szemünk, az a     kínálatában Reilly Opelka és Daniil Medvedev szorzói. Egyértelmű, hogy mindkettő hibás, különösen az amerikaié, hiszen a két játékos a mai napon egymás ellen meccsel majd és Medvedev 1.30 körüli favorit - ebből egyenesen következik, hogy Opelka nem lehet esélyesebb az elődöntőre.

De Medvedevre is túlzó az a 13.00-as odds, ugyanis, ha a papírforma érvényesül és összejön a Federer elleni nyolcaddöntője, utána pedig a Kevin Anderson vagy Grigor Dimitrov elleni negyeddöntője, akkor sem valószínű, hogy az összoddsa eléri majd a 13-at. Sőt, a mi matekunk szerint nagyon max 10 jön össze.

Az érték tehát itt egyértelműen Medvedev szorzójában van, ráadásul, ha Federer netalántán elvérzik Filip Krajinovic ellen, akkor akár már a mai játéknap után szép profittal kiszállhatunk. 

Az     szorzói sokkal közelebb állnak a valósághoz, Opelkára 41-szeres, míg Medvedevre 11-szeres pénzt fizetnek. 

ATP Miami 2019
hatharom.com
3. negyed nyertese: Daniil Medvedev
13.00 @   
Fogadási határidő: 16:00
bet365
 • Pro
  MoneyMaker
  2019. március 25., Hétfő 09:02

  ATP Miami | 2019

  2019. március 25., Hétfő 16:00
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:To Win Quarter: 3rd - Daniil Medvedev
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:13.00
  • Eddig éri meg:10
  • Tét:2
  • INDOKLÁS:

   Ennek a negyednek Federer a favoritja, de Medvedevet túlságosan lenézik. Ez a 13-as odds már csak azért is vicc, mert arra az Opelkára 12-t adnak, aki ellen 1.30-as favorit az orosz. Utána Federer jöhet, aki ellen szerintem nagyon max 4-es odds lesz, de inkább 3.50. Utána papírforma szerint Anderson vagy Dimitrov jöhet, akik ellen kb egál oddsot adhatnak. A matek így kijön 9-9.50 körüli oddsra. Egyértelmű tehát, hogy ez a 13-as odds +EV-s. Federer pedig bizonytalanul kezdett és Miamiben sok váratlan vereségbe beleszaladt a karrierje során, főleg az utóbbi években.

  • Eredmény:

   Out

megosztom