Átigazolás

Ő veheti át hamarosan Van Dijktól a legdrágább védő címét

Az Atlético Madrid büszkesége, Lucas Hernandez a legfrissebb információk szerint már megegyezett a Bayern vezetőségével és rekordáron igazolhat Münchenbe.

Az egyik komoly, átigazolásokkal is előszeretettel foglalkozó francia sportlap, a Foot Mercato szinte tényként kezelve robbantotta a napokban a hírt, hogy a világbajnok hátvéd, Lucas Hernandez nyáron Bajorországban folytatja karrierjét. A magazin szerint 40 millió eurót már le is tettek Uli Höness-ék, akik még egyszer ennyit perkálnak majd a szezon végeztével. 

Ez tehát azt jelentené, hogy 80 millió eurós árával Hernandez lenne a futballtörténelem legdrágább bekkje, letaszítva a Pool által 78.8 milláért igazolt Van Dijet a trónról.

A 23 éves francia játékos, aki közép- és balhátvéd poszton is remekül feltalálja magát, a Bajor csapat újjáépítésének egyik legfontosabb eleme lehet, aki remekül megérthetné magát a már megszerzett válogatott bekkel, Ben Pavarddal.

A vezérkar már többször hangsúlyozta, hogy ezen a nyáron ténylegesen megnyitják a pénzcsapot és nem állnak meg két játékosnál, hiszen képben van még a szintén 80 millióra taksált Lille szélső, Nicolas Pépé, a Chelsea ifjú titánja, Callum Hudson-Odoi és Gulácsi lipcsei csapattársa a német válogatott alapembere, Timo Werner is.

Ugyan a legnagyobb adrenalinfröccsöt adó Bajnokok Ligája-izgalmakból már nem részesülnek idén a Bayern-szurkolók, de az utóbbi évek egyik legígéretesebb uborkaszezonja következhet majd számukra.