EURO 2020

Ki rúg gólt? Ki kap lapot? - spéci fogadások magas oddsokkal

megosztom

Este hat órától a vb-2. Horvátország lesz az ellenfél a Groupama Arénában. Szétnéztünk a játékos-speciális piacokon.

Nehéz helyzetből várhatja az esti slágermeccset a magyar csapat, miután csütörtökön sajnálatos módon sima 2-0-s vereséget szenvedett Szlovákia vendégeként. Marco Rossi együttese így azzal a helyzettel találta szembe magát, hogy amennyiben nem tud pontot vagy pontokat szerezni a világbajnoki döntős horvát csapat ellen, úgy az Eb-szereplés esélye jelentős mértékben redukálódik.

Márpedig ez a feladat közel sem lesz egyszerű, hiszen a Rossi-éra legnehezebb ellenfele következik.

Bár a horvát válogatott a nyári vb után új időszámításba és csapatépítésbe kezdett, a visszavonuló sztárok ellenére is brutálisan erős kerettel rendelkezik, így nem csodálkozhatunk azon, hogy a mérkőzés esélyesei déli szomszédaink.

Tippmestereink és szerkesztőink tippjeiről már egy korábbi cikkünkben olvashattatok, most viszont olyan játékos-speciális fogadási lehetőségeket vettünk górcső alá, amelyek az Unibet és a Bet365 jóvoltából megjátszhatóak.

Ha élőben is fogadnál a meccsre, tedd az Unibetnél, ahol most +20%k-al növelik a tétedet! Részletek itt!

Az biztos, hogy a támadójátékunkon javítanunk kell a pár napja látottakhoz képest, hiszen rúgott gól nélkül túl sok sanszunk nem lehet a horvátok ellen. Marco Rossi elmondása alapján 3-4 helyen is változhat a csütörtöki kezdő, de elsősorban a védelem és a középpálya összetétele eshet át némi változáson.

Így a csapatkapitány Szalai Ádám ezúttal is kezdhet a csatársorban, de nagy esély van rá, hogy mellé bekerülhet még egy játékos a támadósorba. Sokan Németh Krisztiánt látnánk szívesen a kezdőben, az MLS-ben mostanában parádézó csatár góljára 5.50-es szorzót kínál a    , míg Szalai találata 3.75-ös oddsal kecsegtet.

Az Unibetnél arra is fogadhatunk, hogyan szerzi Szalai a gólját, így például ha egy beadást követően fejesből lenne eredményes, az már 12-szeres pénzt fizetne.  Egy próbát ilyen szorzón simán megérhet.

A szakértők szerint Kleinheisler és Kalmár közül valaki kikerülhet a csapatból és a fiatal Szoboszlai Dominik kerülhet a helyükre. A Salzburg tinije 6-szoros szorzót kapott a bukiktól, de azért nagy szenzáció lenne, ha a 18 éves játékos mentené meg a csapatot. További gólszerzős érdekességekért kattintsatok ide, ahol megnézhetitek, hogy például mekkora gigaszorzót kapott egy Dzsudzsák Balázs-féle duplázás.

Az biztos, hogy a magyar csapat Rossi kezei alatt megtanult küzdeni és hajtani. Egy olyan fizikális csapat ellen, mint a horvát, bizony szükség is lesz a harcos felfogásra, ez viszont a minőségbeli különbségek miatt okozhat munkát a játékvezetőnek is.

A bukik +/-4.5 lapon húzták meg a mérkőzésre vonatkozó határokat, de az Unibet játékosokra is lebontva tehetünk fogadásokat.

A legnagyobb eséllyel a magyarok közül Kádár Tamás gyűjthet be kártyát a bukik szerint, a Dinamo Kijev légiósára 4.50-es oddsot kínálnak. Lang Ádámnak csak négyes szorzót szabtak, de vele kapcsolatban nem vagyunk biztosak, hogy kezdeni fog.

A magyarok közül Willi Orban került még fel erre a piacra, a Lipcse védője Kádárral azonos eséllyel pályázik, az ő lapja szintén 4.50-es szorzót kapott.

Érdekes fogadás lehet Modricot meglapoztatni, hiszen az aranylabdás irányítóra nagyon magas szorzót fizetnek, de biztosak lehetünk benne, hogy kapni fogja az ívet a mienktől, így ha elpattan a húr, odarúghat ő is az ellenfélnek.

unibet
Ti milyen fogadásokat tennétek a speciális piacokról?

 

 

 

 

[2942199] 2019-03-24 18:00:00 Magyarország - Horvátországx;
megosztom