EURO 2020

Ismét az új kedvenc mini-válogatottunkkal támadunk!

  • varin
megosztom

Észak-Írország-Fehéroroszország - nevében nem egy csodameccs, de azért nyerni ezzel is lehet!

1x2     
Észak-Írország Döntetlen Fehéroroszország
1.75 3.40 5.00

Nyugodt szívvel nevezhetjük 2018 csodacsapatának a fehérorosz válogatottat, amely a naptári évet egyetlen vereséggel hozta le. A beloruszok sikertörténetét többször megénekeltük, amelynek egyik első állomása még a 2016-os, franciák elleni remi. Az előző évet viszont szenzációs, 6-3-1-es mérleggel hozták le, ami még akkor is kalapemelést érdemel, ha a Nemzetek Ligájában a Moldova, San Marino, Luxemburg hármast kellett legyűrniük.

Egyetlen vereségüket attól a finnektől szenvedték el, amely szintén remekelt az NL során, de nyerni tudtak az azeriek ellen és Szlovéniában is, illetve az ő szintjükön a magyarok elleni 1-1 is jó eredménynek számít. A már említett Nemzetek Ligája-sorozaton ráadásul 540 percig nem tudták bevenni a kapujukat, pedig a másik meglepetés-miniállam, Luxemburg is az ellenfelük volt.

Fotó: Football Highlights

Igor Kriushenko csapata történelmi magasságokban jár, hiszen nagyon régen voltak utoljára a top80 tagjai. Ami a keretet illeti, szinte minden játékosuk bevethető, és bár túl sok spílert nem ismerhetünk a csapatból, azért Alexander Hleb vagy a Ferencvárosban futballozó Szihnyevics neve jól csenghet.

Mindkét válogatott viszonylag papírforma eredménnyel indította a selejtezősorozatot, az északírek, ha nem is könnyen, de legyűrték az észteket, míg a fehéroroszok Hollandiában kaptak ki igen simán. Ez persze minket nem riaszt el a fogadástól, hiszen a mostani fehérorosz gárda lényegesen erősebb, mint az észtek, amit az oddsok is mutatnak.

Az északír csapat azért nem az a "rendezzünk gólzáport" jellegű alakulat, klasszikus brit futballt játszanak, amely nem szép, de hatékony. A gyengébb csapatokat ugyan képesek hendikeppel megverni, de most nem látjuk bennük azt, hogy kettőt raknak közé a fehéroroszok ellen. Vélhetően egy nagyon szoros, kiegyenlített, kevés gólos meccset látunk, amely 0-0, 1-1 körüli végeredménnyel zárul, ám fogadásunk még akkor is csak félvesztes lenne, ha végül a hazaiak nyernének egy góllal.

hatharom.com
Fehéroroszország +0.75
bet365 @1.70
[2942094] 2019-03-24 20:45:00 Észak-Írország - Fehéroroszországx;
megosztom