Férfi kézi BL

Íme, tippjeink a Szeged és a Veszprém BL-meccseire

megosztom

A Szeged Lengyelországban, míg a Veszprém Portugáliában szerepel a BL-nyolcaddöntő odavágóján.

Múlt héten még egymás ellen játszott két kirakatcsapatunk. - Fotó: Facebook

Wisla Plock-Szeged
Tipp: Szeged (DNB)
Odds: 1.35 @ bet365

A Wisla Plock évről évre egyre gyengébb játékerőt képvisel, az idei szezonban már csak a D jelű, alsóházi csoportba kapott besorolást. Ott is csak a második helyen jutott tovább szerencsével, majd az első playoff körben hihetetlen mázlival ejtette ki a Silkeborgort.

Ezzel szemben a Szeged nagyjából élete szezonját futja, hiszen bravúrt bravúrra halmozott a BL-ben, és az NB I-ben is oda-vissza legyőzte a Veszprémet. A bakonyiakat épp vasárnap verte legutóbb hazai pályán, amely siker egy kisebb hullámvölgy lezárása volt.

A felek közt egyértelmű minőségbeli különbség van a szegediek javára, akik ugye jobb formában is várják a találkozót. Mindemellett a tavalyi szezonban a Pick 33-27-re nyert Plockban, avagy minden esélye megvan a magyar bajnoki címvédőnek, hogy már az odavágón előnyre tegyen szert, ám a biztonság kedvéért csak kétesélyben (döntetlen esetén a tét visszajár) fogadunk Pastorékra.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Sporting-Veszprém
Tipp: Veszprém
Odds: 1.25 @ bet365

A másik magyar érdekeltségű találkozón is nagyjából hasonló a helyzet. A Sporting nem képvisel nagy játékerőt, az alsóházi C csoportból is csak azért jutott tovább, mert összetettben egy góllal jobb volt a Presovnál. A playoffban komoly mázlival oda-vissza egy-egy találattal legyőzte a Dinamo Bukarestet, de igazából nem kell tartania a Veszprémnek tőle.

A bakonyi alakulat teljesen más kalibert képvisel, mondjuk ezt úgy, hogy az idei nem éppen az ő szezonjuk. Davisék ugyan vasárnap kikaptak Szegeden, ám előtte zsinórban 19-szer nyertek, ami tiszteletre méltó, főleg, ahogy kezdték az idényt.

Minden poszton és minden téren a Sporting előtt jár a Veszprém, szerintünk a magyar csapat behúzza a találkozót, sőt még olyan forgatókönyv is benne van a pakliban, hogy a visszavágó csak formalitás lesz.

bet365
hatharom.com
Wisla Plock-Szeged Szeged (DNB)
Sporting-Veszprém Veszprém
1.68 @    
Fogadási határidő: vasárnap, 16:00

megosztom