EURO 2020

Ezt várjuk mi - tippek a magyar-horvátra

megosztom

Az Eb-selejtezők második körében csoportunk legjobbját fogadjuk - lássuk szerkesztőink hogyan látják az esélyeket.

Modricék hátrányból verték Azerbajdzsánt, jó lenne nekünk is előnybe kerülni ellenük. fotó: Sky Sports

varin

Nincs új a nap alatt, hiába a szokásos korai hurráoptimizmus, a valóság fájó pofonként rázta helyre a reménykedő magyar híveket. A szlovákiai vereséggel reálisan már most elszálltak az esélyeink a továbbjutásra, ezt a csorbát csupán egy vasárnapi győzelemmel lehetne kiköszörülni. Viszont a magyar válogatott vendége az a horvát csapat lesz, amely az azeriek ellen csak kínkeservesen tudott nyerni - ez pedig ismét egy olyan tényező, ami nem a malmunkra hajtja a vizet. A meglepőnek tűnő 2-1 után valószínűleg a magyarok elleni meccset még komolyabban veszik majd, míg Marco Rossi csapatánál láthattuk, hatalmas gond van az alapokkal is.

A viszonylag bátor, letámadásra épülő futball ideig-óráig jól nézett ki, viszont a védelem teljes csődöt mondott Nagyszombaton. Ez aligha fér majd bele olyan támadók ellen, mint Perisic, Kramaric vagy Rebic.

Az 1.80-as odds egyszerűen ajándék, még ha 0-0 is lesz vagy nyernek a magyarok. A vb-ezüstérmes ellen játszunk, egy olyan csapat, amely a szlovákok ellen is habkönnyűnek találtatott. Szálljunk le szépen a földre és lássuk be, ilyen oddson veretni kell a magyarokat.

Tipp: Horvátország @ 1.80    

Ne feledjétek, az Unibeten most 3000 forint ingyen fogadást kaptok!
Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

Kattints és nyerj frankó válogatott-cuccokat!

gb1

A selejtezősorozat nem egészen úgy indult, ahogyan terveztük, de keseregni nincs idő, hiszen a kínkeserves szlovák zakót követően máris a vb-ezüstérmest látjuk vendégül. A horvát aranygeneráció szerencsénkre a világraszóló sikere óta kissé leült, de még így is a realitás talaján maradva a legjobb amit remélhetünk, az egy bravúros pontocska lenne.

Ugyan az azeriek majdnem megtréfálták őket, de egyelőre nyilván nem pörögnek maximumon a kockásmezesek. Éppen ezért talán sikerül őket meglepnünk nekünk is egy agresszív első félidővel és talán nem ér minket az a szégyen, hogy zsinórban két csoportmeccsen nem lövünk gólt. Éppen ezért én a majdnem kettes oddson kínált gólváltásnak szavazok bizalmat.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt - Igen @ 1.90    

unibet

Tomihmv

A szlovákok ellen semmit se mutattunk, és ezúttal még keményebb ellenfél vár ránk. Ugyanakkor a horvátokra jellemző a nagyképűség, ami miatt majdnem csütörtökön is megégtek hazai pályán az azeriek ellen. Ebbe bele lehet kapaszkodni, ám még így is hihetetlen nagy formajavuláson kell átmennie a csapatnak kevesebb, mint 72 óra alatt, hogy egyáltalán a pontszerzésre legyen esélyünk.

Úgy vélem a meccs teljes egészében a védekezésre összpontosítunk majd, de mivel a horvátok sem nyílnak majd ki, így valamilyen szinten egy unalmas ütközet (félig-meddig állóháború) vár ránk, hasonló, mint amilyenben csütörtökön is részünk volt.

Ennek köszönhetően pedig szerintem a kevés gólban van fantázia, mivel a nulla támadójátékunk végett vélhetően mi nem lövünk gólt, de a védekező felfogásunknak köszönhetően van esélyünk kevés találaton tartani a horvátokat. Így pedig ezúttal is a 2,5 gól alatti opcióra voksolok.

Tipp: 2,5 gól alatt @ 1.77    


Ti mire fogadnátok a Magyarország-Horvátország Eb-selejtezőn?

 

[2942199] 2019-03-24 18:00:00 Magyarország - Horvátországx;
megosztom