EURO 2020

Eljutottunk oda, hogy veretjük a németeket!

  • Tomihmv
megosztom

Németország baljós előjelekkel várja vasárnapi, hollandiai kirándulását.

Depay tavaly a németek ellen is parádézott. - Fotó: moadsys.net

Hihetetlen önbizalommal és formában várják a hollandok a vasárnapi ütközetet, míg a németek épp ellenkezőleg. A bukmékereknél ennek ellenére tipikusan háromesélyes a találkozó, azonban az előjelek alapján mi veretjük a 2014-es világbajnokot!

1x2     
Hollandia Döntetlen Németország
2.40 3.40 2.75

Németország ugyanis erős lejtmenetben van az utóbbi hónapokban. A válogatott számára nagyon nem sikerült a világbajnokság, szégyenteljesen a csoport utolsó helyén zúgott ki, pedig a svéd, mexikói, koreai triót meg kellett volna előznie. Mindezeket követően a Nemzetek Ligájában a franciák és a hollandok ellen sem tudott győzni, sőt csak két pontra volt jó.

Hollandia ellen például Amszterdamban 3-0-ra (!) kapott ki októberben, majd novemberben hiába vezetett 2-0-ra a 84. percig (!), a hajrában két gólt is kapott, így végül kiesett az A divízióból, míg a hollandok megnyerték a csoportot és részt vehetnek a Szuperdöntőben.

Mindezeken túl a németek igen pocsékul hangoltak a hétvégi meccsre, szerdán ugyanis mindössze 1-1-es remire voltak jók hazai pályán a szerbek ellen, akik bő 50 percen keresztül vezettek Wolfsburgban. Ráadásul a csapat legjobbját, Sanét, azon a meccsen Pavkov brutálisan lerúgta, le is kellett cserélni, nagy kérdés, hogy milyen állapotban lesz vasárnap.

bet365

Ezzel szemben a hollandoknál minden fenékig tejfel perpillanat. Ahogy fentebb is említettük, a gárda remekelt a Nemzetek Ligájában, csütörtökön pedig 4-0-ra ütötte ki hazai pályán Fehéroroszországot úgy, hogy még egy perc sem telt el a meccsből és már vezetett is. A kormánynál ezúttal is Depay ült, aki két gólja mellett kiosztott két gólpasszt is, avagy bombaformában várja ismét a németeket (októberben hazai pályán ő rúgta a második gólt).

A hollandok ráadásul az utolsó négy hazai tétmeccsükön (Fehéroroszország, Franciaország, Németország, Svédország) gólt sem kaptak és minimum két gólt rúgva mindig nyerni tudtak. Ha pedig ehhez hozzátesszük a fentebb említetteket, akkor bizony egyértelmű, hogy kinek áll a zászló. A bukmékereknek köszönhetően azonban háromesély helyett elég kétesélyben (döntetlen esetén a feltett tét visszajár) fogadni a hollandokra, hiszen már így is igencsak korrekt szorzót kapunk rájuk.

  • Tipp: Hollandia (DNB) @ 1.72  
[2942093] 2019-03-24 20:45:00 Hollandia - Németországx;

megosztom