EURO 2020

Románia veretése közel dupla pénzért? Na, ide vele!

  • Tomihmv
megosztom

Keleti szomszédunk szombaton Svédországban kezdi meg Eb-selejtezős szereplését, ám szerintünk ebben nem lesz köszönet.

A svédek átléphetnek a románokon. - Fotó: freepressjournal.in

Szombaton az utolsó három Eb-selejtezős csoportban is útjára indul a labda, a hétvége első napján pedig az oddsok alapján az egyik legjobb meccsre Stockholmban van kilátás, ahol Svédország Romániát fogadja.

1x2     
Svédország Döntetlen Románia
1.85 3.50 5.00

A bukmékereknél a svédek az esélyesebbek, amivel teljes mértékben egyetértünk. A hazai válogatottnak ugyanis az elmúlt hónapokban pazarul ment, hiszen Olaszországot elbúcsúztatva a vb-pótselejtezőn a tornán egészen a legjobb nyolcig jutott, ahol Anglia állította meg. Ezt követően pedig Oroszország és Törökország ellenében megnyerte B divíziós csoportját a Nemzetek Ligájában, így feljutott az A divízióba.

A sikerek mellett a mutatott játék miatt sem érheti szó a ház elejét, főleg, ha Svédország hazai pályán játszik, hiszen a Friends Aréna igazi oroszlánbarlanggá vált az utóbbi években. Mindemellett Andersson szövetségi kapitány az utóbbi idők sikercsapataiból csak és kizárólag Lindelöfre nem számíthat.

bet365

Noha a románok az utolsó tíz barátságos és tétmérkőzésükön nem szenvedtek vereséget, sőt, szinte napra pontosan egy éve hazai pályán legyőzték a svédeket, összességében nem várják túlságosan jó előjelekkel a találkozót.

A legutóbbi vb-selejtezős sorozatban nagyon leszerepeltek, a Nemzetek Ligájában pedig ugyanúgy a C divízióban ragadtak, mint a magyarok. Ezen kívül, ha végignézünk Románia keretén, akkor megállapítható, hogy egy igen alkalmi csapatot küldhet majd harcba Contra Stockholmban, köszönhetően a kimaradóknak (Andone, Tucudean, Pintilii, Budescu, Grozav, Chirices, Tamas, Maxim).

Habár csak az első fordulót rendezik a csoportban, az F jelű hatos egy igen speciális szextett, így a három közel egyforma erősségű játékerőt képviselő válogatott (Svédország, Norvégia, Románia), a hazai találkozóin nem hibázhat a riválisok ellen. A két miniállamot - Feröer-szigetek és Málta - vélhetően mindenki legyőzi oda, vissza, míg a spanyoloktól nagy valószínűséggel dupla vereséggel zár a trió, tehát az egymás elleni meccseken dőlhet el az Eb-re kijutó kiléte.

Mindezek tükrében a svédek nem bakizhatnak szombaton, ám az előjelek alapján vélhetően nem hibáznak, sőt a meccs igen komoly esélyesei, vagyis megéri közel kettes oddsért rájuk fogadni.

  • Tipp: Svédország @ 1.85  
[2942167] 2019-03-23 18:00:00 Svédország - Romániax;

megosztom