Sportfogadás

Öt tipp a magyar-horvátra egy szelvényen? Mutatjuk miről van szó!

megosztom

Hozz létre egyedi fogadást bármelyik labdarúgó-mérkőzésen a bet365 kitűnő funkciójának köszönhetően.

  -nél már egy ideje elérhető a Bet Builder, azaz a Fogadáskészítő funkció, amely után a fogadók már hosszú évek, évtizedek óta fohászkodtak. A Fogadáskészítő segítségével egyedi fogadásokat készíthetsz bármely labdarúgó-mérkőzésen - immár nincs az a hagyományos megkötés, hogy egy meccsen csak single tippel támadhatsz. Népszerű piacok közül választhatsz, és amikor hozzáadod azokat a fogadásához, a buki ki tudja számítani a szorzót.

Például összekombinálható az Első gólszerző, a Mindkét csapat gólt szerez opció és a szögletek száma egy egyszeri fogadássá a kombinált választások szorzójával.


Hogyan építsd fel a fogadást?

Maximum hat választást használhatsz az egyedi fogadás létrehozásakor. Válassz a piacok széles választékából, beleértve (ha elérhető a kiválasztott eseményen):

  • Mérkőzés eredménye (Játékidő vagy félidő)
  • Mindkét csapat gólt szerez
  • Gólok száma
  • Gólt szerez (bármikor, elsőként, utolsóként, 2 vagy több, 3 vagy több)
  • Szögletek
  • Büntetőlapok (Összesített, Játékos büntetőlap vagy Piros lap a mérkőzésen)
  • Továbbjut vagy Megnyeri a trófeát

A választás hozzáadásához keresd meg a kívánt mérkőzést és kattints a fejlécen látható Fogadáskészítő funkcióra, majd a Választás hozzáadása opcióra. Ez megnyitja a Válasszon egy piacot oldalt, ahol kiválaszthatod a kívánt piacot.

A választást követően megtekintheted az összes elérhető lehetőséget az adott piacon. Válaszd ki a kívánt opciót és az felkerül a Fogadáskészítő szelvényre, ahol kiszámoljuk a saját szorzóját. Ezt a folyamatot összesen hat választásig ismételheted meg, és a szorzó automatikusan frissül minden alkalommal, amikor új választást adsz a szelvényhez. 

A képen látható példán látható, hogy egy elég bátor kis szelvényt kombináltunk össze. A tippsor akkor zöldülni, ha megnyerjük a horvátok elleni meccset + 2.5 gól fölötti gólszám lesz + mindkét csapat szerez gólt + Magyarország mindkét félidőben szerez gólt + a félidőben már vezetünk.

Nem mondhatnánk, hogy a realitás talaján maradtunk ezzel a Fogadáskészítős-kombóval, de csak a bemutató végett raktuk össze nektek - mindenesetre ha mégis zöldülne, 23-szoros szorzón kaszálhatnánk vele!
Elérhető mérkőzés előtt vagy élőben
A Fogadáskészítő segítségével egyedi fogadásokat készíthetsz bármely labdarúgó-mérkőzésen. Népszerű piacok közül választhatsz, és amikor hozzáadtad azokat a fogadásodhoz, ki tudod számítani a szorzót. Például összekombinálhatod az Első gólszerzőt, a Mindkét csapat gólt szerez opciót és a szögletek számát egy egyszeri fogadássá a kombinált választások szorzójával.

A részletes szabályzathoz kattints az alábbi dobozra, és ha még eddig nem tetted, ne habozz regisztrálni a 2018-ban a világ legjobb bukmékerének választott   -re. 

bet365
[2942199] 2019-03-24 18:00:00 Magyarország - Horvátországx;
megosztom