Bulvár

Megvan a 41 dal, meglepő, ki a favorit - a mi tippünk 21-szeres szorzóval kecsegtet

  • varin
megosztom

Pápai Joci dala a vert mezőnyben helyezkedik el a 41 ország listáján. Hollandia a favorit.

Fotó: Eurovision TV

Eldőlt, melyik 41 dalt hallhatjuk majd az idei Euróvíziós Dalfesztiválon, melynek Izrael ad majd otthon május közepén. A magyarok esélyei sajnos ezúttal igencsak korlátozottak, a visszatérőként szereplő Pápai Jocira ugyanis 151-szeres pénz reményében fogadhatunk.

Két hónappal a viadal előtt toronymagas favoritja van a döntőnek, hiszen a Hollandiát képviselő Duncan Laurance-re csupán 3.25-ért tehetünk pénzt. Ez a számot hallván nem csoda, az "Arcade" klasszikusan dalfesztiválos muzsika, olyan, amilyen az elmúlt években többször is nyerni tudott. Vagyis kb. a semmi extra...

A 41 dal meghallgatása után egyébként nekem nincs személyes kedvencem, egyik daltól sem rázott ki a hideg jó értelemben, viszont olvasva a különböző early predictionöket, lehetséges, hogy idén borul a papírforma. Én az izlandiakra szavaznék, akik finoman szólva is egyedülálló produkcióval rukkoltak elő. Műfaji meghatározásba nem mernék bocsátkozni, de akik mondjuk szeretik a Rammsteint vagy a techno zenét, azoknak a "Hatrið mun sigra" című szám pozitívan birizgálhatja a fülét.

Melyik ország nyeri a Dalfesztivált?
   
Hollandia 3.00
Svédország 5.50
Oroszország 6.00
Svájc 9.00
Olaszország 13.00
Ciprus 15.00
Izland 21.00

Nehéz persze megjósolni, hogy melyik vonal lesz a nyerő idén, hiszen nem ritkán nyernek az olyan sablonszámok, mint Duncané, de azért a tavalyi Netta-szám sem volt éppen átlagos.

A Hatari nevű formáció számának népszerűsége egyébként meredeken ível felfelé, az odds pedig zuhan. Jelenleg 15-ön áll a számláló, ami azért egy kis aprót megérhet a fogadóknak.

hatharom.com
Győztes: Izland
Unibet @21.00
megosztom