Tenisz

Egy speckó fogadással húznánk hasznot ebből a vicces párosításból

  • Cesc18
megosztom

Pályán Roger Federer, Alexander Zverev és Marin Cilic, minket azonban Dávid és Góliát küzdelme hoz lázba.

Szombaton az alsó ági erőnyerők is bemutatkoznak a Miami Openen, köztük például Roger Federer, Alexander Zverev és Marin Cilic. Minket azonban nem a legnagyobb sztárok meccsei hoznak lázba, sokkal inkább Reilly Opelka és a 21. kiemelt Diego Schwartzman párharca.

Dávid vs. Góliát, akár így is felkonferálhatnánk a mérkőzésüket, ugyanis Schwartzman a maga 170 centijével indul harcba a 211 centis amerikai ellen. 

Viccesen festenek majd egymás mellett a pénzfeldobásnál, azonban a pályán kőkemény csatára készülhetünk. Az argentin az apróbb termetét dupla akkora szívvel pótolja, míg Opelka floridai srácként hazai pályán természetesen hatalmas motivációval játszik. 

Nem ez lesz az első randevújuk, 2017-ben a sanghaji Masters első körében egyszer már megmérkőztek. Akkor Dávid győzött, méghozzá 6-3, 6-7, 6-4 arányban. 

Azóta sok víz lefolyt a Dunán és különösen Opelka fejlődött sokat. Idén különösen jól megy neki a szekere, és igaz ez még úgyis, hogy Indian Wellsben favoritként korán búcsúzott. De ott benne volt a pakliban, hogy Leonardo Mayerbe beletörik a bicskája. 

Miamiben sem a legideálisabbak a körülmények számára, de mégiscsak Floridában él, jobban hozzá van szokva a magas páratartalomhoz és az itt használt borításhoz. Egyelőre nem is lehet panasz a játékára, hiszen a két selejtezős meccsét szépen megoldotta, majd a főtáblán Jan-Lennard Struff ellen hátrányból állt fel. 

Fogadás a győztesre    
Reilly Opelka Diego Schwartzman
2.08 1.75

Opelka szervája még ezen a lassú keményen sem könnyen kezelhető, Struff ellen a megnyert szettjeiben az elsők után alig veszített pontot. Schwartzmannak sem lesz egyszerű dolga összehozni a brékeket.  

Az amerikainál még ilyen körülmények között sem rossz befektetés arra fogadni, hogy lesz minimum 1 tie-breakes szett. Főleg, ha olyan jó szorzót kapunk rá, mint jelen esetben. 

Reilly Opelka-Diego Schwartzman
hatharom.com
Tie-breakek száma - 0.5 felett
1.84 @    
Fogadási határidő: ?
unibet

 

megosztom