Tenisz

Van egy megérzésünk Fucsovics meccsére - kilencszeres pénzt fizet!

  • Cesc18
megosztom

Kőkemény csata vár Fucsovics Mártonra a kanadai Felix Auger Aliassime ellen a Miami Open második körében.

Pénteken az erőnyerők is becsatlakoznak a Miami Open küzdelmeibe, vagyis pályára lép többek között a 29. kiemelt Fucsovics Márton is, aki a selejtezőből érkezett Felix Auger-Aliassime ellen száll harcba a legjobb 32 közé jutásért.

Fogadás a győztesre    
Felix Auger-Aliassime Fucsovics Márton
1.90 1.80

Jól hangzik, hogy a harmadik fordulóért egy selejtezős játékost kell legyűrnie Fucsovicsnak, ám ahogyan a szorzók is mutatják, a fiatal kanadai egyáltalán nem ígérkezik könnyű falatnak. 

Auger-Aliassime a februári dél-amerikai salakos tornákon nagyon elkapta a fonalat és most már nem csak egy-egy meccsen vagy szettben brillírozik, hanem napokon át tudja hozni a minőségi teniszt. A jövő egyik legnagyobb ígérete, aki már így 18 évesen is nagyon komoly játékerőt képvisel. 

Fucsovics remek formában várja a Miami Open rajtját. - Fotó: ATP

Minden lesz ez Fucsovicsnak, csak egyszerű meccs nem, noha a magyar is nagyszerű formának örvend. Az Australian Open óta igen magas színvonalon játszik és meglepően stabilan szállította a top 100-asok elleni győzelmeket. 

Az utóbbi időben csak olyan játékosoktól kapott ki, mint Stan Wawrinka, Roger Federer, Kei Nisikori és Daniil Medvedev. De emlékezhetünk, hogy például Wawrinkával micsoda szenzációs meccset játszott Indian Wellsben, illetve Federert is kőkemény csatára tudta kényszeríteni. 

Marci már napokkal ezelőtt megérkezett Miamibe, ahol több edzése is volt Federerrel, ami mindig egy inspiráló dolog. Felix eközben megvívta a maga a csatáit a selejtezőben és a főtáblán. Nem lehet azt mondani, hogy könnyen vette az akadályokat, de igazán nagy bajba sem került. 

Mire fogadjunk?

Az esélyeket jól lőtték be a fogadóirodák, hiába Fucsovics a kiemelt, a kanadai nagyon erős játékra képes. A lassú pálya is inkább talán neki kedvez, bár a magyar Indian Wellsben megmutatta, hogy hasonló körülmények között sem jön zavarba. 

Az over felé érdemes kacsingatni, sőt a mi megérzésünk az, hogy ebben a meccsben még egy döntő szett tie-break is simán benne van. Erre az opcióra a    -nél 9.00-es oddsot kapunk. 

Szerinted mi a legjobb tipp?
megosztom