EURO 2020

Kétszeres oddsot fognánk az angolok meccsén

  • Tomihmv
megosztom

Pénteken Anglia is megkezdi Eb-selejtezős szereplését, Kane-ék a cseheket fogadják.

Kane-ék magabiztos győzelemmel kezdhetik az Eb-selejtezőket. - Fotó: Twitter

Az A jelű selejtezőcsoport két favoritja, nevezetesen Anglia és Csehország csap össze a Wembley-ben pénteken este, vagyis papíron rangadóval indul az ötös. Azonban a helyszínnek és az utóbbi hónapok eredményeinek köszönhetően igen egyoldalúnak tűnik a találkozó, amit a bukmékerek is előrevetítenek szorzóikkal.

1x2     
Anglia Döntetlen Csehország
1.30 5.50 13.00

Az angolok ugyanis hihetetlen önbizalommal várhatják a találkozót, mivel a legutóbbi Eb-kvalifikációt 10\10 (!) győzelemmel zárták, a vb-selejtezők alatt sem veszítettek (!) - a nagy tornán nem mellesleg a negyedik pozícióban zártak tavaly nyáron -, míg a Nemzetek Ligája hármasukat a spanyolok és a horvátok előtt húzták be, így nyáron részt vehetnek az első ízben kiírt Szuperdöntőben. Southgate munkája tehát tényleg beérni látszik, ráadásul a szövetségi kapitány minden fontos játékosára - Kane, Rashford, Sterling, Henderson, Dier, Alli, Walker - számíthat pénteken.

bet365

Ami a cseheket illeti, a vendégek meglepetésre csoportelsőként jutottak ki a 2016-os kontinens viadalra, ám onnantól kezdve nem jönnek az eredmények számukra. Franciaországban csak egy remit tudtak összehozni, a vb-re nem sikerült kijutniuk, míg a Nemzetek Ligájában a szlovákok és az ukránokkal alkotott hármasukban a második helyre voltak jók. Mindemellett a mostani keretük sem túl acélos, több meghatározó, rutinos játékosuk is kimarad.

Az előjelek alapján tehát nagyon az angoloknak áll a zászló, akik egyébként remekelnek hazai pályán, míg a csehek házon kívül olyan pofonokba is belefutottak mostanság, mint a fél évvel ezelőtti, oroszországi 5-1-es vereség. Mindezek után nem is fogadhatunk másra, mint Angliára, azonban mindezt hendikeppel tesszük az eddigieknek köszönhetően, ám ezért cserébe kétszeres pénz ütheti markunkat.

  • Tipp: Anglia -1,5 @ 1.975  
[2941988] 2019-03-22 20:45:00 Anglia - Csehországx;

megosztom