EURO 2020

Szalai, Rusnák és egy Jolly Joker - rájuk fogadj a szlovák-magyaron!

  • varin
megosztom

Izmos oddsot kapunk a magyar gólra, de azért reméljük, többen is betalálnak a mieink közül a szlovákoknak.

Fotó: Facebook

Már nem kell sokáig várni, csütörtökön este a magyar válogatott Nagyszombaton lép pályára Szlovákia legjobbjai ellen a 2020-as Eb-selejtező első állomásán. A mieink az indokoltnál talán nagyobb underdogok, ám jelen cikkünk nem is a háromesélyes fogadási opciókkal, sokkal inkább a gólszerzős piaccal hivatott foglalkozni. Íme néhány játékos, akikre érdemes lehet pénzt tenni a    -ön, hogy betalálnak a kapuba.

Kezdjük a szlovákokkal! Pavel Hapal csapatát nem alkotják jelenleg legendás gólvágok, a Wikipedia tanulsága szerint például összesen két csatár van a keretben. A házi gólkirály természetesen a kakastaréjos Marek Hamsík, aki már Kínában kergeti a pöttyöst, eddig azonban nem volt eredményes a Dalian Yifangban, így ebben a szezonban eléggé szerény statisztikákkal bír: május óta kettő találat.

Annál jobb szorzója van viszont a fiatal Albert Rusnáknak, aki eddig kiválóan muzsikál, legyen szó akár a címeres mezről, akár a klubcsapatáról. Rusnák tavaly 33 meccsen 11 gólt lőtt a Real Salt Lake-ben, idén pedig 2 gól a mérlege 3 meccsen. A válogatottban is megy neki, 17 meccsen 4+4-es mérleg, a legutóbbi győzelem alkalmával pedig ő volt a hős, hiszen Ukrajna ellen 1 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott. Rusnák a szlovák csapatban inkább szélsőt játszik, de klubcsapatában az AM a pozíciója, így nem ritkán keveredik be középre. 4-szeres pénzért value tippnek tűnik, hogy szerez gólt.

A magyar válogatottól reméljük a több gólt, így Marco Rossi két fiát is kipécéztük, mint lehetséges opció. Kevés "izgalmasabb" játékos van számunkra jelenleg, mint a Salzburg szupertehetsége, Szoboszlai Dominik. Az európai sztárcsapatokkal hírbe hozott tini a hétvégén először játszott 90 percet az osztrák klub felnőtt csapatában a bajnokságban, ezt pedig rögtön góllal is hálálta meg. Ha Szoboszlai kezd, aligha kell attól tartanunk, hogy nem mer majd vállalkozni és tele gatyával lép pályára, így az 5.50-es szorzó kihagyhatatlannak tűnik.

Lényegesen jobban sikerült az idény rajtja Szalai Ádámnak, mint a második harmada, de azért még így is tekinthetjük őt az első számú gólfelelősnek. A Nemzetek Ligája utolsó három meccsén egyaránt betalált Szalai, az pedig, hogy a bukik ennyire leírják a magyar csapatot, javunkra válik ebben a szorzóban, hiszen még a legesélyesebb magyarra is majdnem 4-szeres pénzt fizetnek

Szerinted kivel érdemes próbálkozni, melyik játékosra tennéd a pénzt?

[2942197] 2019-03-21 20:45:00 Szlovákia - Magyarországx;
megosztom