Tenisz

Nyeretjük a múlt héten szerencsés vesztesként parádézó szerbet

  • Cesc18
megosztom

Miomir Kecmanovicnak félig hazai pályán nem okozhat gondot a gyenge formában ütő Ernests Gulbis legyőzése.

Az esős napok miatt csütörtökön brutális mennyiségű meccs szerepel a Miami Open programjában, ugyanakkor az égiek továbbra sem biztos, hogy kegyesek lesznek a szervezőkhöz. Mindenesetre mi átnyálaztuk a kínálatot és bizony találtunk olyan párosítást, ahol nem értünk egyet a bukmékerek által megadott szorzókkal. 

Fogadás a győztesre    
Ernests Gulbis Miomir Kecmanovic
2.25 1.57

Ahogyan az a szorzókból jól látszik, a bukmékerek egyértelmű favoritnak tartják Kukushkint. Ez abból a szempontból nem meglepő, hogy jobb keménypályás teniszezőnek számít, ugyanakkor azzal nem árt kalkulálni, hogy Miamiben igen jól helyt tudnak állni a salakosok is, ráadásul Andreozzi karrierje legjobb időszakát éli. 

Ilyen például Ernests Gulbis és Miomir Kecmanovic mérkőzése, ahol a múlt, a jelenlegi forma és a körülmények egyaránt utóbbi malmára hajtják a vizet, ennek ellenére, mint látható, egész korrekt pénzt fizet a fiatal szerb tehetség továbbjutása. 

Kecmanovic a múlt héten Indian Wellsben pályafutása eddigi legjobb ATP-eredményét érte el, miután szerencsés vesztesként egészen a negyeddöntőig menetelt. Ennek köszönhetően 35 helyet javított a ranglistán és bejött a legjobb 100 közé. 

Ahogyan korábban is megénekeltük már, nem olyan meglepő, hogy a szerb első kiemelkedőbb eredményét éppen amerikai földön jegyezte, hiszen Floridában él és a legszebb junior sikereit is az USA-ban érte el. A Miami Open még közelebb áll a szívéhez, tavalyelőtt ez volt az első ATP-verseny, amelynek selejtezőjére szabad kártyát kapott, tavaly pedig már a főtáblán is megmérettethette magát. 

Kecmanovic számára tehát ez egy igen kedves verseny, mondhatni félig hazai pályán játszik Miamiben. 

Tavaly nem sikerült nyernie, nulla rutinnal és talán túl nagy elvárással csak a tisztes helytállás jött össze Denis Istomin ellen. Idén viszont a 64 közé juthat, Gulbis ugyanis abszolút egy verhető ellenfél. 

A lett fenegyerek már jó pár szezon óta nem képvisel top 10-es szintet és Miamihoz sem túl szép emlékek kötik. 

2008-ban, 19 évesen győzelemmel mutatkozott be ezen a Mastersen, azóta viszont 0/7 a mérlege. 

Meglepő lenne, ha ez a pocsék sorozata éppen most szakadna meg, hiszen márciusban még semmi maradandót nem alkotott. Indian Wellsben Alex Bolt, a Phoenix Challengeren pedig Evgeny Donskoy verte. 

Igazából minden a szerb srác mellett szól, ha nem görcsöli el, akkor a szettveszteség nélküli győzelmét sem zárnánk ki.

Ernests Gulbis-Miomir Kecmanovic
hatharom.com
Kecmanovic jut tovább
1.57 @   
Fogadási határidő: 00:00
bet365
megosztom