Darts

Ismét jó befektetés Barney ellen fogadni? - tippötletek a hetedik fordulóra

megosztom

Berlinben vendégeskedik a Premier League mezőnye, a hazai kedvenc Max Hopp pedig az első beugrós lehet, aki győztesen hagyja el a küzdőteret.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Csütörtök este Berlinben a hetedik forduló összecsapásaival folytatódik a küzdelem az Unibet Premier League-ben. A kilenc állandó dartsos mellett ezúttal beugróként egy hazai harcost, Max Hoppot láthatjuk majd. 

Premier League, 7. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Gerwyn Price-Rob Cross 2.60 4.33 2.20
20:50 James Wade-Peter Wright 2.60 4.20 2.25
21:30 Michael van Gerwen-Daryl Gurney 1.25 6.50 8.50
22:10 Michael Smith-Mensur Suljovic 2.14 4.00 2.80
22:50 Max Hopp-Raymond van Barneveld 2.50 4.00 2.38

Az est Gerwyn Price és Rob Cross ütközetével indul, ami a formájuk alapján a nap meccse címre is jó eséllyel pályázik. Cross 9 ponttal a tabella második helyéről várja a berlini fellépést, míg Price 7 ponttal az ötödik pozíciót foglalja el. Rettentő szoros az élboly, szóval egy-egy ilyen meccs nagy jelentőséggel bírhat a későbbi elszámolásnál.

Az angol most már hetek óta nagyon erős játékot mutat a Premier League-ben, egyedül Michael van Gerwen ellen volt csalódás a játéka, azt leszámítva a maradék öt meccsén viszont mindig 100+ körátlagot dobott. 

Price játékára sem lehet panasz, bár az elmúlt két fordulóban elmaradt mondjuk Cross szintjétől, de azért az látszik, hogy a kezében folyamatosan ott van a nagy játék. 

Az X2 nem rossz 1.50-es oddsért, ugyanakkor a világbajnok angol betegségre hivatkozva, az extra pihenőnapok miatt kihagyta a hétvégi Players Championship versenyeket. Valószínűleg nincs komoly baja, mindenesetre ezen infó birtokában inkább az élő fogadást javasoljuk.

A folytatásban egy angol-skót csata következik James Wade és Peter Wright főszereplésével. Előbbi az, aki az idei PL-szezonban nagyobb figyelmet kap, viszont pontszámban még sincs különbség köztük, hat fordulót követően egyaránt hét-hét egységgel állnak a harmadik és negyedik helyen. Igazi háromesélyes derbi, hiszen mindkét játékos erős formát mutat.

Idén a Masters elődöntőjében már találkoztak, akkor Wade 11-9-re tudott nyerni, méghozzá úgy, hogy 7-9-ről fordított. A PL-múltjuk alapján viszont inkább Wright felé billen a mérleg nyelve, aki az elmúlt négy meccsük mindegyikét megnyerte, igaz, ezek 2017-re és 2016-ra datálódnak. 

Fogadás szempontjából a leg over felé érdemes elmenni, erős benne van a pakliban, hogy kijátsszák a maximum 12-t és csak nüanszok döntik el, hogy mi lesz a végeredmény. 

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A fogadóirodák szorzói alapján a nap legsimább meccsének Michael van Gerwen és Daryl Gurney ütközete ígérkezik. A világelső hollandra nagyjából 1.25 körül fizetnek, ami megszokott, ha ő lép színpadra. Pedig az idei kiírásban hullámzóbb formát mutat, igaz, még így is vezeti a tabellát. Gurney játékára sem éppen a kiegyensúlyozottság jellemző, az utóbbi hetekben igencsak elveszítette a fonalat és több csúnya verést is beszedett. Múlt héten sem állt jól a szénája, de végül 3-6-ról legalább egy pontot megcsípett. 

Egyáltalán nem az a típus, aki megijedne Van Gerwentől, egyszer-egyszer már borsot tört a holland orra alá, de összességében a világelső 18-3-1-re dominálja a párharcukat. 
 

Az Unibeten az egyik legszélesebb fogadási kínálatot találjuk a Premier League-re!


Az est első két meccséhez hasonlóan szintén háromesélyes derbinek néz ki Michael Smith és Mensur Suljovic ütközete. A bukmékerek valamivel Smith-t hozták ki esélyesebbnek, mi viszont a berlini helyszín miatt inkább az osztrák felé hajlunk. Suljovic imád Németországban játszani, a tavalyi kiírásban is a Mercedes-Benz Arénában láthattuk tőle az egyik legerősebb játékot. A közönség is imádja, szóval nyugodtan kalkulálhatunk úgy, hogy jó néhány ezer ember támogatását élvezheti majd. Smith gyors játékának nem is igazán fekszik Suljovic lassabb stílusa, így még egy ok, amiért az osztrák szorzójában van az érték. 

Győzelmi kényszerben a holland legenda. - Fotó: PDC

A legparádésabb hangulat az est utolsó mérkőzésén, Max Hopp színpadra lépésével várható. Az eddigi beugrósok közül szinte mindenki nagyon szépen élni tudott a lehetőséggel, azonban a fiatal német lehet az első, aki győztesen hagyja el a küzdőteret. Hopp ellenfele ugyanis az a Raymond van Barneveld lesz, aki két ponttal a tabella utolsó helyén szerénykedik és meglehetősen kilátástalan a helyzete. 

Múlt héten a fél világ Barney ellen fogadott, hiszen annyira jó szorzót kaptunk Cross-ra. Ugyan a hollandnak a mérkőzés elején akadtak jobb partijai, de összességében nem sok vizet zavart és könnyű pénz üthette a markunkat. 

Most ismét megérheti a holland ellen tenni a téteket, ugyanis Hopp tipikusan az a játékos, akit nem agyonnyom a hazai pálya terhe, hanem éppen ellenkezőleg, ebből táplálkozik és így tudja kihozni magából a legjobbat. 

Emlékezhetünk, hogy tavaly a World Series of Darts keretén belül Gelsenkirchenben nyerte meg a German Opent, méghozzá olyan játékosokat legyőzve, mint Wright, Cross és Smith. De a frankfurti csapat világbajnokságokon is nem egyszer láthattunk tőle nagyon erős játékot. 

hatharom.com
James Wade-Peter Wright Legek száma - 11.5 felett 2.00 @    
Michael Smith-Mensur Suljovic Suljovic vagy döntetlen 1.67 @    
MaxHopp-Raymond van Barneveld Hopp vagy döntetlen 1.53 @   
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. március 20., Szerda 10:58

  PDC Premier League 1 | Michael Smith-Mensur Suljovic

  2019. március 21., Csütörtök 22:30
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Kétesély
  • Tipp:Mensur Suljovic nyer
  • Odds:2.24
  • Eddig éri meg:2.05
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Alapvetően egy ki-ki meccsnek mondanám, viszont a helyszín miatt Suljovicnak adom a győzelmet. Berlinben félig hazai pályán játszik, tavaly is hatalmas támogatást kapott és ezt egy parádés játékkal hálálta meg. Múlt héten az idei legjobb játékát láthattuk tőle, szóval remekül sikerült a hangolódása. Smith gyors tempójának nem fekszik Suljovic lassabb játéka, így ezen az oddson value az osztrák - döntetlen esetén a tét visszajár.

  • Eredmény:

   2-7

  • kimenetel
   Nyereség
  • 4.96
 • Pro
  MoneyMaker
  2019. március 20., Szerda 11:24

  PDC Premier League 1 | Max Hopp-Raymond van Barneveld

  2019. március 21., Csütörtök 23:00
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Kétesély
  • Tipp:Max Hopp nyer
  • Odds:1.82
  • Eddig éri meg:1.73
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Barneyt mindenhol imádják, de Berlinben egy német ellen hátrányban lesz, ami a közönség támogatását illeti. Hopp nagyon tehetséges és nem ijed meg senkitől, főleg nem Németországban, ahol a legjobb játékát szokta nyújtani. Barney ráadásul pocsék formában is van, így nem kérdés, hogy Hoppra fogadunk.

  • Eredmény:

   3-7

megosztom