Sportfogadás

Így teljesít az upgrade-elt SuperTipster!

Egy hónap elteltével megvizsgáltuk, mire jutott a felújított SuperTipster a Logibeten.

Eredménytől függetlenül egy hónap elteltével ismét ránéztünk, hogyan is teljesít a Logibet újítása, a SuperTipster. Korábban jeleztük, hogy az algoritmus egyelőre nem működik úgy, ahogy megálmodói szerették volna, ezért néhány módosításra, illetve a tippmesteri szintek eltolására is szükség volt. A számok biztatóak, de még mindig "nem az igazi".

Az egy hónapja futó új válogatási rendszeren ugyan kézzel fogható a javulás, hiszen a korábbi mínusz után a mostani 30 napot körülbelül +40 egységben zárta, ami közel 4%-os ROI-nak felel meg, ám ez természetesen még mindig elmarad a korábbi számoktól. Az irány mindenesetre biztató, miként az is, hogy a Logibet új tippmesterével, Karlssonnal a SuperTipster is nagyot nyert.

Tippmesteri megjegyzés
"Azt gondolom, fontos, hogy a tippmesterek tudják értékelni, milyen sportágból sikeresek, vagy milyen forrás teljesít jól. Nagyjából fél évvel ezelőttig a brazil foci durván húzóágazata volt a teljesítményemnek, több ezer tippel repített engem is a legfelső szintre. Az elmúlt hónapok azonban csalódást keltő eredményekkel zárultak, így néhány hetes pihenőre küldöm a forrást. Ez nem végleges, ha javulást látok az eredményeiben, reaktiválom, mert az all-time mérlege még így is zseniális." - Varin

A munka aligha áll meg partneroldalunkon, folyamatosan az algoritmus csiszolásán dolgoznak a fejlesztők, hogy végül tényleg megszülessen az a "robot", amely képes stabilan, kiegyensúlyozottan legyőzni a fogadóirodákat.

Addig is ha esetleg nem nyerte el tetszésed a SuperTipster, tudjuk ajánlani a Logibet többi profiját, hiszen Karlsson például szünet nélkül kaszálja az irodákat, de több senior és junior is remek formának örvend.

Csatlakozz a Logibethez a képre kattintva!