EURO 2020

Ezt várjuk mi - tippek a szlovák-magyarra

megosztom

Az év meccse előtt nem meglepő, hogy szerkesztőink, tippmestereink elmondták véleményüket a találkozóról.

mr.blonde

Kicsit túlzónak érzem a szlovákok favorizálását a bukmékerek részéről, mert bár a nevek alapján valóban minőségibb keretnek tűnik az övék, de azért nem világklasszis csapatról beszélünk.

Egyik válogatottra sem jellemző a sziporkázó, lüktető támadófutball, a tétre való tekintettel éppen ezért egy klasszikus melós meccset vizionálok.

Szerintem a pontrúgások és az egyéni hibák jelenthetik mindkét csapat számára a legnagyobb fegyvert a gólszerzésre, tekintve, hogy több hónap kihagyás után lépnek újra pályára a csapatok.

Remélem nem csak az érzelmeim mondatják velem, hogy okos taktikával és fegyelmezett játékkal lehet keresnivalónk csütörtökön. Tippem valahol 1-1 környékén mozog, ezért a közel négyszeres oddsért játszható a döntetlen. Ne feledjétek, az Unibeten most 3000 forint ingyen fogadást kaptok, szóval ezzel a tippel akár 12 ezer forintot is nyerhettek.

Tipp: Döntetlen @ 3.75    

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

Néhány nappal ezelőttig nemigen voltam tisztában a szorzóval, amikor megkérdezték, mi az odds a mieinkre, azt mondtam, 3.50 körül. Meglátva az 5-ös számot, nem tudom azt mondani, hogy ebben nincs érték. Persze, jobbak Hamsíkék, de nem ennyivel. Nincsenek is kiugró eredményeik az elmúlt évekből, az erősebb csapatok ellen rendre elhullottak.

Most kezdődik az év, nagy a hype, rengeteg magyar szurkol majd a helyszínen, talán most egységes is a csapat és Marco Rossi is alkalmas személy a futball-láz elkapásához. Bízom a srácokban, egy remire szerintem is jók leszünk, az viszont nagyon gáz lenne, ha hendivel buknánk.

Tipp: Magyarország +0.75 @ 1.90    

gb1

Az éjjel soha nem érhet véget...Vagy ha véget is ért, most végre újra kezdődik! Őszintén szólva bármilyen nehéz és fájó ezt leírni, de a value inkább a hazaik nyeretésében van ezen a meccsen. Valójában az eddigi összecsapásaink során mindössze egy alkalommal, Gerának hála köszöntünk be északi szomszédainknak, mondjuk a minta nem túl nagy, hiszen csupán négy alkalommal találkoztak a történelem során a felek. 

Mivel Rossi munkája már éreztette a hatását, úgy gondolom, hogy képesek lehetünk megszorongatni Hamsíkékat, akik tudják, nem mehetnek biztosra ellenünk. Nagy taktikai csata van kilátásban, amelyen azonban nem a gólok fogják játszani a főszerepet és az alábbi tipp csak akkor lesz vesztes, ha minimum négy találatot jelenít majd meg az eredményjelző a lefújás után.

 

Tipp: Gólok száma - 3.0 alatt (AH) @ 1.31    

unibet

Tomihmv

Szerintem ez a meccs biztosan nem a támadófociról marad majd emlékezetes. Ez egy kőkemény presztízsmérkőzés lesz, ahol az eredmény mindenek felett áll.

Papíron a szlovákok erősebbek, mint a mieink, azonban a tavalyi balhék, a visszamondott válogatottságok, és a legjobb futballista Kínába való igazolása miatt szerintem közelebb vagyunk most hozzájuk, mintha mondjuk egy éve rendezték volna ezt a találkozót. A hazai pálya mellettük szól ugyan, de Rossi jól ismeri a szlovák közeget, szóval iksz körüli eredményt várok.

Mindezek mellett szerintem biztos, hogy szövetségi kapitányunk mindent a magabiztos védekeznek rendel majd alá, még azt sem döbbentene meg, ha legalább hét védekező felfogású mezőnyjátékost jelölne a kezdőbe, ami a másik oldalon is előfordulhat, hiszen ki bocsátana meg egy vereséget hazai pályán a magyarok ellen?

Így pedig, illetve megvizsgálva a korábbi egymás elleni meccsek eredményeit (ötből ötször underre végződött), szerintem ezúttal sem várható sok gól, úgy vélem, hogy 2,5 találat alatt maradnak a felek.

Tipp: 2,5 gól alatt @ 1.625    


Ti mire fogadnátok a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtezőn?

 

[2942197] 2019-03-21 20:45:00 Szlovákia - Magyarországx;
megosztom