EURO 2020

Ez a legjobb tipp a hollandok meccsére!

  • Tomihmv
megosztom

A magyarokhoz hasonlóan Hollandia is csütörtökön kezdi meg szereplését a 2020-a Eb-selejtezőben.

A hollandok magabiztos sikerrel rajtolhatnak. - Fotó: Twitter

Csütörtökön megkezdődnek a 2020-as Európa-bajnokság selejtezői, a nyitótalálkozók közül pedig az egyik legegyértelműbbet Rotterdamban rendezik, ahol Hollandia Fehéroroszországot fogadja.

1x2     
Hollandia Döntetlen Fehéroroszország
1.14 8.00 15.00

A holland klub és válogatott foci végérvényesen elmozdult a mélypontról, amit jól példáz, hogy az Ajax a legjobb nyolc között van a BL-ben, míg az Oranje a franciák és a németek előtt megnyerte az A divíziós Nemzetek Ligája csoportját. Utóbbi egyértelműen Ronald Koeman érdeme, aki remek összhangot teremtett a válogatott körül.

A csapat elegye ezúttal is kiváló, csak Ryan Babel töltötte be a 30. életévét, a többiek fiatal koruk ellenére rutinosak, vagy olyanok, akik a klubjuk után a nemzeti tizenegyben is bizonyítani akarnak. Így pedig hiába játszanak vasárnap a németekkel a hollandok, borítékolható, hogy csütörtökön is közel a maximumot adják ki magukból.

bet365

Ez rossz hír a vendégek számára, akik ugyan jól szerepeltek a Nemzetek Ligájában - behúzták a D divízió egyik csoportját -, ám mégis jókora hendikeppel indulnak. Mindez annak köszönhető, hogy a Vysshaya Liga, vagyis a fehérorosz bajnokság idei szezonja még nem kezdődött meg, így a keretben lévő játékosok döntő többségének lábában alig van tétmérkőzés 2019-ben.

Arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi világbajnoki selejtezősorozatban enyhén szólva is leszerepeltek, még Luxemburg is megelőzte őket, nem mellesleg kétszer is kikaptak a hollandoktól. Hazai pályán 3-1-re, míg Amszterdamban 4-1-re úgy, hogy az Oranje azon a meccsen a 65. perctől kezdve csak az eredmény megtartására fókuszált.

Mindezek tükrében egyértelmű, hogy Hollandia a meccs toronymagas esélyese, azonban a hendikephatárok nagyon jól vannak belőve. Viszont a hazai csapat góljainak számában látunk értéket, hiszen Koemanék könnyedén lőhetnek legalább hármat ennek a fehérorosz csapatnak hazai pályán, mint ahogy tették azt a vb-selejtezős meccseken is.

  • Tipp: Hollandia góljainak száma több, mint 2,5 @ 1.72  
[2942092] 2019-03-21 20:45:00 Hollandia - Fehéroroszországx;

megosztom