EURO 2020

3.75-ös szorzót és könnyed győzelmet várunk a világbajnoktól

megosztom

A franciák elég könnyű meccsnek néznek elébe, hiszen Moldovába látogatnak a selejtező első körében.

Elég masszív kis trió. fotó: Twitter

A 2018-as világbajnok Franciaország pénteken kezdheti meg a menetelést a jövőre kezdődő kontinensviadal felé, méghozzá a klasszisokkal gyengébb Moldova ellen. A FIFA-ranglistán 170. csapat aligha okozhat gondot Pogbáéknak és ezt természetesen az oddsmesterek is így gondolják.

1x2     
Moldova Döntetlen Franciaország
34.00 11.00 1.10

Hiába zongorázható a különbség a felek között, Deschamps fiai nem fogják félvállról venni az összecsapást. A kapitány sem bíz semmit a véletlenre, hiszen várhatóan elég kemény kezdőt fog pályára küldeni. Olyan világsztárok, mint Mbappé, Pogba, Kanté vagy Griezmann egyaránt elutaztak a kelet-európai síkvidékre.

Íme a minden poszton világsztárokkal kitömött francia keret és a várható felállás.

[2942063] 2019-03-22 20:45:00 Moldova - Franciaországx

Deschamps azért óva intett a túlzott önbizalomtól - az AFP-nek az alábbiakat nyilatkozta a mester. "Muszáj vigyáznunk, hiszen nincsenek ideális meccsek. Tudjuk jól, hogy nagyban rajtunk fog állni a meccs alakulása, de Moldova mindent megtesz majd, hogy otthon megnehezítse a dolgunkat. Várhatólag sok helyet nem hagynak majd - sok ilyen feladattal álltunk már szemben és ezek nem a legegyszerűbb helyzetek.

Pontosnak kell lennünk és variálni a dolgokat - nem lesz könnyű, de tudjuk, hogy mire kell készülnünk.

- mondta a francia kapitány.

A Les Bleus-nek már csak azért is résen kell lennie, mert a vb óta kicsit visszaesett a játékuk. A trófea magasba emelését követő hat meccsüknek csak a felét tudták megnyerni, mondjuk klasszisokkal erősebb ellenfelek ellen játszottak, mint Moldova. Amire számítani lehet, hogy a PSG büszkesége, Kylian Mbappé folytatja parádézását a gyepen.

Mbappé remekelését misem mutatja jobban, mint hogy az utóbbi nyolc pályára lépésén tíz találatot jegyez.

Moldova a Nemzetek Ligája D-divíziójában bizonyíthatott volna, de hat meccsükből csak kettőt sikerült behúzniuk. Az Eb-selejtezőkön sem fut túlzottan jól a kelet-európai gárda - az utóbbi 6/7 ilyen típusú meccsen kikaptak., ráadásul 5/7 alkalommal még a gólszerzés sem jött össze.

Túlragozni fölösleges lenne ezt a beharangozót - a franciák győzelmét nehéz lenne kétségbe vonni, a kérdés csak az, hogy mennyit tesznek majd közé. Szerintünk magabiztos sikert igen, de gólzáport azért nem hoz a találkozó, ellenben bízunk benne, hogy a mindig bizonyítani akaró Mbappé pénteken is beköszön a kisinyovi közönség bánatára. 

 

  • Franciaország nyer + Mbappé lövi az első gólt @3.75    

  • Franciaország nyer + Mbappé lő gólt @1.61    

[2942063] 2019-03-22 20:45:00 Moldova - Franciaországx;
megosztom