Tenisz

Kizárt, hogy ekkora underdog lenne az argentin játékos

  • Cesc18
megosztom

Egy speciális bet365-ös tippel próbálkozunk Mikhail Kukushkin és Guido Andreozzi összecsapásán.

A tegnapi játéknapot elmosta az eső Miamiben, így a szerdai programban rengeteg mérkőzést találunk. A mi szemünk egy első körös férfi összecsapáson akadt meg, melyen a kazah Mikhail Kukushkin és az argentin Guido Andreozzi néz farkasszemet egymással. 

Fogadás a győztesre    
Mikhail Kukushkin Guido Andreozzi
1.20 4.33

Ahogyan az a szorzókból jól látszik, a bukmékerek egyértelmű favoritnak tartják Kukushkint. Ez abból a szempontból nem meglepő, hogy jobb keménypályás teniszezőnek számít, ugyanakkor azzal nem árt kalkulálni, hogy Miamiben igen jól helyt tudnak állni a salakosok is, ráadásul Andreozzi karrierje legjobb időszakát éli. 

A 27 éves argentin tavaly szintet tudott ugrani és összesen négy Challenger-tornát nyert meg, amivel egy szezon alatt 100 helyet jött előre és karrierje során először betört a top 100-ba. 

Andreozzi ennek köszönhetően idén már jó néhány ATP-tornán alanyi jogon főtáblás volt. Ugyan ezt a szívéhez oly' közel álló dél-amerikai salakos versenyeken nem sikerült kihasználnia, de nem is volt szerencséje a sorolással, illetve talán túl nagy elvárással vágott neki ezen viadaloknak. 

Indian Wellsben már egy fokkal felszabadultabban játszhatott és ami Dél-Amerikában elmaradt, az Kaliforniában összejött, vagyis túlélte az első kört. 

Ezt követően Phoenix felé vette az irányt, ahol nem kis meglepetésre az elődöntőig menetelt. Három meccset nyert meg döntő szettben, a legnagyobbat pedig a John Millman elleni szólt, amit 5.00 feletti szorzóval húzott be. 

Ebből is látszik, hogy ezeken a lassabb kemény pályákon tud veszélyes lenni. 

Phoenix-ben egyébként Kukushkin is jól muzsikált, hiszen a döntőig jutott, ahol attól a Matteo Berrettinitől kapott ki, aki az elődöntőben Andreozzit is elbúcsúztatta. 

Mindketten tehát jól hangoltak és bár kettejük közül Kukushkin az erősebb, de annyival nem jobb, mint amit az oddsok mutatnak. A korábbi egyetlen egymás elleni meccsük is szoros döntő szettben dőlt el és azóta csak jobb játékos lett Andreozzi. 

Mikhail Kukushkin-Guido Andreozzi
hatharom.com
Játékos összesített játékai - Andreozzi 8.5 felett
1.80 @   
Fogadási határidő: 19:30
bet365
megosztom