Euro 2020

Kijött a horvátok szorzója, ezt bizony tenni kell!

  • varin
megosztom

Még a reméltnél is jobb számot kaptunk Modricék budapesti győzelmére.

   
Magyarország Döntetlen Horvátország
4.50 3.50 1.80

Nem is olyan régen írtam arról, hogy érdekesek lehetnek a közelgő Horvátország-Magyarország mérkőzés szorzói, hiszen az egyik orosz iroda 1.77-es szorzóval kínálta a vb-ezüstérmes horvátok magyarországi sikerét. Partnerirodáink közül elsőként a Bet365 tette ki a szorzókat, ráadásul rögtön az átlag felett nyitottak, hiszen 1.80-as oddson lehet pakolni szomszédaink győzelmét.

Vélemény: a sportfogadás nem érzelmi alapokon nyugszik. Lehet elvből nem fogadni a magyarok ellen, de másokat leszólni, mert a mieink ellen fogadunk, nem illik. A fogadásból muszáj kizárni a hovatartozást és az elfogultságot, az oddsokat és esélyeket kizárólag objektíven, hideg fejjel szabad értékelni.

Ez mindenképpen egy remek és értékes szorzó, hiszen még ha elfogultan vizsgáljuk az esélyeket, akkor is kimondhatjuk, a horvát válogatott jelenleg a magyar előtt jár. A vendégeinknek ráadásul egy könnyed, felhozó meccsük lesz az azeriek ellen, míg a mieinknek egy hatpontos derbi Szlovákiában.

A horvát csapat a világbajnokságot követően is bőségesen tudott jó eredményeket elérni, hiszen remiztek a portugálokkal és az angolokkal, míg a spanyolokat november közepén a Nemzetek Ligájában verni is tudták, a négyes döntőről pedig kevés híján csúsztak csak le az angol-spanyol-horvát triumvirátusban.

Ha téged is meggyőzött ez az egyedülállóan magas szorzó, itt egy kattintással már meg is tudod játszani: 1.80.

 

[2942199] 2019-03-24 18:00:00 Magyarország - Horvátországx;
megosztom