Angol foci

Érthetetlen ez a magas odds az Arsenal gólvágójára

megosztom

Nagy a küzdelem a PL-ben, de van olyan játékos, akiben bőségesen van érték.

Ahogyan a bajnoki cím, úgy a gólkirályi cím sem eldöntött idén a Premier League-ben, hiszen a legjobb gólvadász díjáért jelenleg öten is versenyeznek. A csapatot jelenleg Sergio Agüero vezeti 18 találattal, viszont akad egy olyan delikvens, akit indokolatlanul leírnak a bukik.

Fotó: Twitter

Pierre-Emerick Aubameyang ugyanis ugyanúgy 17 góllal áll, mint Szalah, Mané vagy Kane, de a szorzója mégis az egyik legmagasabb, csupán a szenegálinál esélyesebb a végső sikerre. Ráadásul a 17 gólosok közül Aubának van a legjobb gól/perc átlaga.

Pedig az Ágyúsok sorsolása kifejezetten kedvező, ráadásul ha Emeryék kiesnek az Európa Ligából (aminek azért komoly esélye van a Napoli ellen), akkor a Premier League marad az egyetlen mentsvár a jövő évi BL-indulásra. Aubáék jelenleg a negyedik helyen vannak, így csupán megtartaniuk kell ezt a pozíciót. Mint említettem, ez nem lesz nehéz, hiszen topcsapattal nem is játszanak már, ellentétben a riválisokkal.

Az Arsenal hátralévő bajnokijai: Wolverhampton, Newcastle, Everton, Watford, Crystal Palace, Leicester, Brighton, Burnley.

Természetesen bármikor benne van, hogy Agüero bevág egy négyest valamelyik kiscsapatnak, de az egy gól deficitet és a sorsolást látva a 7.50-es szorzó mindenképpen megér egy kis aprót a gaboni játékosra.

hatharom.com
Ki lesz a Premier League gólkirálya?
Pierre-Emerick Aubameyang
bet365 @7.50
12776#00
megosztom