Bulvár

Végre! 51-szeres oddson fogadhatunk zombulásra az Unibetnél

  • varin
Címkék:
megosztom

Jelen cikkünk némileg spoileres lesz, így aki nem naprakész a The Walking Deadben, most lapozzon.

Nem tudom, ki hogy áll a horrorfilmekkel és sorozatokkal, de én imádom őket. Ezért is ért tőrdöfésként a szívembe az, ahogyan leromlott a The Walking Dead színvonala a béka segge alá. Ettől függetlenül még örömteli, hogy egy ilyen műfaj képviselője ekkora sikert aratott a televíziókban, hiszen a TWD évekig csodálatos számokat hozott. Az érkező 10. szériában egy érdekességre is fogadhatunk az     jóvoltából.

Fotó: Fan Fest

A 9. évadra alig maradt már valaki a kezdeti táborból, nemrég a főszereplőnek mondható Rick Grimes is hősi halált halt. Nem ritka azonban, hogy visszatérnek a régebbi szereplők, akár zombiként, akár máshogyan, erre pedig most tétet is elhelyezhetünk.

Mivel Rick úgy halt meg, ahogy, viszonylag egyértelmű, hogy zombi már nem lesz belőle. Ez nagyon durva húzás lenne a készítők részéről, és az Unibet sem ad neki sok esélyt, hiszen jelenleg 51-szeres pénz reményében fogadhatunk arra, hogy a 10. évad során Rick visszatér járkáló hullaként. Ha George R.R. Martin rendezné a sorozatot, azért tennénk rá egy kisebb-nagyobb összeget ilyen oddson.

A másik fogadási lehetőség már érdekesebb, abban arra tehetünk pénzt, hogy megjelenik-e valamilyen formában Rick a következő évadban (kivétel ezek alól a korábbi évadok flashbackjei). Itt a favorit opció az igen (1.60 vs. 2.20), habár az kérdéses, hogy ha nem flashbackben, akkor pontosan hogyan is szerepel majd ismét.

Mi azért az 51-szeres oddsot megkínáljuk egy kis pénzmaggal, volt már néhány meglepő húzás a The Walking Deadben, Rick zombiként való visszatérése pedig meredek lenne ugyan, de egy ilyen sorozatban bármi megeshet.

hatharom.com
Rick Grimes visszatér zombiként a 10. évadban
Unibet @51.00
megosztom