Hathárom

Ingyenesek vagyunk, ezért támogass minket, hogy tovább fejlődhessünk!

Ha tetszenek tartalmaink, támogass minket egyszeri vagy állandó összeggel!

Talán többen is észrevették olvasóink közül, hogy új kezdőlapot kapott az ingyenes tippekkel ellátott Tippek oldalunk, amely az oldal későbbi teljes redesignjának első állomása.

Megújult felületünkön kiemeljük, miért érdemes minket választanod, emellett pedig letöltésre kínálunk olyan hasznos dokumentumokat, mint a "Hogyan ismerd fel és kerüld el a csaló tippadó oldalakat", illetve a "Nyerő sportfogadók 17 titka" felújított, nemzetközi irodákra fókuszáló változata. Mindemellett lehetőséged van egyetlen gombnyomással feliratkozni INGYENES e-mail tanfolyamunkra, amelynek keretében időről időre profi tippmestereink és szerkesztőink értékes tartalommal és tanáccsal látnak el mindenkit. Ha pedig meggyőztek téged a statisztikák és az őszinte számok, akkor egy tippkalkulátor segítségével te magad is vezetheted tippjeidet, illetve feliratkozhatsz a Logibet tippmestereire is.

Az oldal aljára pedig egy támogatási opció is bekerült, amely lehetőséget biztosít, hogy Paypallal vagy Bitcoinnal támogasd a Hathárom oldalát akár állandó, akár pedig egy egyszeri összeggel. További részletek ITT!

Ha nyertél már valaha az oldal segítségével nagyobb összeget, esetleg hasznosnak ítéled munkásságunkat vagy tanultál valami fontosat a sportfogadás világáról valamelyik kiadványunkból, akkor megköszönjük, ha támogatsz minket bármekkora összeggel. Az összeget a Hathárom épülő közösségének javára fordítjuk!

Ha bármilyen kérdésed van a támogatással vagy az oldallal kapcsolatban, kérjük, írj az info@hatharom.com címre, minden kérdésre készségesen válaszolunk.

hatharom.com - A sportfogadás otthona!