Európa Liga

Óriásit kaszálhatunk, ha nem a Chelsea nyeri az Európa Ligát

megosztom

Ugyan a londoniak kapták a legkönnyebb ellenfelet a nyolc között, de idén aligha tűnnek verhetetlennek.

Pénteken nem csak a Bajnokok Ligája, hanem a második legnívósabb sorozat, azaz az Európa Liga sorsolása is lezajlott. Izgalmakra itt is bőven van kilátás, hiszen több topcsapat is versenybe van még a trófeáért, lássuk hát a párosításokat.

Az Arsenalnak sok ideje nem volt az örömre, mivel a Rennes elleni parádés továbbjutás másnapján megkapták a jelenlegi formák alapján talán legnehezebb Napolit. Érthető módon ez a negyeddöntők húzómeccse, de szorosan mögötte ott figyel a Benfica-Eintracht Frankfurt és a Villarreal-Valencia is. A legkönnyebb dolga papíron a Chelsea-nek lehet, miután a Kékek egyrészt megkapták a kisebb kakukktojásnak számító Slavia Prahát és emellé a könnyebb utat is, hiszen az Arsenal-Napoli továbbjutójával csak a döntőben találkozhatnak.

Ennek fényében nem csoda a bukmékerek oddsszabása - a szorzókból láthatjuk, hogy hatalmas favoritnak hozták ki Sarri-fiait, ezáltal megnyitva az utat a kvázi underdogok nyeretésére. Véleményünk szerint azonban ha valamiben, akkor a Napoli vagy az Arsenal nyeretésében lehet a value, amelyek kétszeresét érik az utóbbi időben szenvedő Chelsea végső győzelmének.

 

Te miben látsz fantáziát a negyeddöntők kapcsán?

 

 

bet365
megosztom