Férfi kézi BL

Kijöttek a Veszprém és a Szeged BL-meccsének szorzói

megosztom

A MOL-Pick Szeged a lengyel Wisla Plock, a Veszprém pedig a portugál Sporting otthonába látogat a hétvégén.

Három hét szünet után a hétvégén folytatódik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája, méghozzá immáron az egyenes kieséses szakasz küzdelmeivel.

A sort szerdán a német Löwen és a tavalyi döntős Nantes csatája nyitja, majd szombaton és vasárnap 3 illetve 2 összecsapás kerül megrendezésre.

A sorsolás szeszélye úgy hozta, hogy a két magyar együttes egyaránt vasárnap lép majd parkettre. A magyar bajnok Szegedre vár talán a nehezebb feladat, hiszen a Javi Sabaté által dirigált Wisla Plock otthonában kell pályára lépnie, míg a Veszprém a "B-ágról" érkező portugál Sporting Lisszabon csarnokába látogat.

A bukmékerek szerint mindkét mérkőzés kettesre áll, avagy vasárnap este két magyar győzelemmel is gazdagodhat a magyar kézilabda.

A Szeged 1x2-es piacon való sikerét 1.52-ért kínálja a    , döntetlen nélkül, szimpla kétesélyben pedig 1.35-öt fizet a Tisza-partiak győzelme.

A Veszprém szorzója ennél is kisebb, Nagy Lászlóék háromesélyben 1.25-ért fogadhatók, míg kétesélyben mindössze 1.13-as a magyar gárda szorzója.

 

Ha összekötjük a két magyar csapat sikerét, úgy a kettes kombiban 1.90-es szorzót kaphatunk. Mit gondoltok?

 

megosztom