EURO 2020

Francia, horvát, spanyol - a selejtezők tutijai?

megosztom

Csütörtöktől szombatig a 2020-as Eb-selejtezők jelentik a futballvilág közepét, a fogadóirodáknál természetesen már fogadhatunk is a meccsekre.

Elérkeztük az Eb-selejtezők rajtjáig, a 2020-as torna pedig abból a szempontból mindenképpen kuriózumnak számít majd, hogy ezúttal nem egy ország, hanem több európai nagyváros "közösen" rendezi meg a kontinensviadalt.

A jövő nyáron esedékes viadalon Budapest is fogad majd mérkőzéseket, éppen ezért várja izgatottan az ország, hogy mire mennek csütörtökön Marco Rossi fiai Szlovákia vendégeként.

Katt a részletékért!

A magyar csapat mérkőzésének szorzóiról már korábbi cikkeinkben is foglalkoztunk és természetesen a tervek szerint még a héten fogunk is írni a mieinkről, most viszont a többi mérkőzésre és azon belül is inkább a sztárcsapatok meccseire fókuszálunk.

A csütörtöki programban lép pályára a vb-3. Belgium, amely a legutóbbi vb házigazda Oroszországot fogadja. A belgák sikerét elég készpénznek veszik a bukik, Hazardék sikere 1.30-as szorzón fogadható az oroszok 9-szeres oddsával szemben.

Szintén csütörtökön lép pályára a vb-döntős Horvátország is, a magyarokkal azonos selejtezőcsoportban szereplő horvátok hazai pályán kötelező győzelem előtt állnak (@1.12) Azerbajdzsánnal szemben.

Pénteken talán az Anglia-Csehoroszág párosítás viszi a prímet, bár az oddsok alapján a Háromoroszlánosok óriási favoritnak számítanak.

Portugália csapatába visszatért Cristiano Ronaldo, a Juvében bombaformában futballozó szupersztár az ukránok elleni meccsen gólokkal segítheti a luzitánokat.

A világbajnok Franciaország egy laza moldáv túrával indíthatja az új sorozatot, a gallok sikere 100 forintra csupán 12-t fizet jelenleg a bet365-ön.

Vasárnap az olaszok meccse a finnek, valamint a spanyolok találkozója a norvégok ellen élvezheti a legnagyobb figyelmet, mindkét dél-európai válogatott topfavorit a skandináv ellenfelével szemben.

Ti milyen meccseket vártok és mire terveztek tippelni?

 

2019-03-21;50
2019-03-22;50
2019-03-23;50

 

megosztom