Sportfogadás

Végig kaszálták tippmestereink Indian Wellst, de máris rajtol Miami!

Nincs megállás a teniszszezon csúcsán, ennek pedig legjobban a Logibet követői örülhetnek.

Meglepetésre Dominic Thiem és Bianca Andreescu győzelmével ért véget az Indian Wells-i torna, ám megállás egy pillanatig sincs, hiszen ma már Miamiben selejteznek a teniszvilág legjobbjai. Az újabb 1000-es torna pedig újabb kiváló lehetőség bankszámlánk hizlalására, ha pedig csak feleolyan jól sikerül majd, mint az előző torna, már nagyon elégedettek lehetünk.

Partneroldalunk, a Logibet teniszgurui ugyanis nagyon kitettek magukért és végig kaszálták az egész tornát. Íme az eredmények.

A legjobb tenisz tipsterek teljesítménye Indian Wells alatt
Tippmester Tipp Profit ROI
varin 38 +55.88 35,1%
Tippergreta 17 +33.17 33,8%
MoneyMaker 15 +16.33 24,7%

A legnagyobbat természetesen Tippergreta kaszálta, aki addig ütötte a vasat (jelen esetben Novak Djokovicsot), amíg végül ki nem kapott. Kohlschreiber 2-0-s sikere végül önmagában közel 40 egység profitot hozott a fogadóknak, ami nem is csoda, hiszen a szerb világelsőt 9.25-szörös oddson verette.

Mindemellett is finoman szólva hektikus hetük volt a Logibet követőinek, de Karlsson és Tippergreta jó teljesítménye okán szerencsére a profit ezúttal sem maradt el.

Kiemelten érdemes tehát a következő időszakban is követni a Logibet profijait, hiszen ha az Indian Wellsben látottakból indulunk ki, akkor újabb kiváló hét vár a teniszre fogadó követőkre.

Tartsatok továbbra is a Logibettel, hiszen az előfizetés díja még mindig csak 19.99€ havonta, amelyért a fent látható három tippmester mindegyikére feliratkozhatsz!

Kattints a képre és csatlakozz a nyerők táborához!