Promóció

Regisztrálj időben, hogy pénzt kapj a Bet365-től!

megosztom

Április elején BL-negyeddöntők, amelyekre érdemes lehet már most felkészülni, ha valaki kockázatmentesen akar fogadni.

Néhány nappal ezelőtt kisorsolták a Bajnokok Ligája negyed- és elődöntőinek párosításait, amelyek ugyan nem tűnnek túl izgalmasnak, ám unatkozni így sem fogunk.

Különösen azért, mert a bet365 legnagyobb mérkőzéseket ingyenes élő fogadási opcióval szokta megfűszerezni, amelyre a regisztrációval még nem rendelkező fogadók is felkészülhetnek. Mutatjuk is hogyan.

Leo is mutatja, hova kattints!

Ha neked sincs még számlád, érdemes minél hamarabb regisztrálnod a hatharom.com olvasóinak kedvenc irodájához,  hiszen minél hamarabb regelsz, annál nagyobb eséllyel kapsz ingyenes fogadási lehetőséget a BL-meccsekre.

Ráadásul április 9-én a Tottenham-Manchester City, április 10-én pedig a Manchester United-Barcelona lehet olyan mérkőzés, amelyre megkínálhat egy remek ajánlattal az iroda.

Az ingyenes élő fogadási bónusz összege elérheti az 50€-t vagy a 15 000 HUF-ot is, sőt, még az is előfordulhat, hogy mindkét napra kapsz ilyen opciót, ami pedig több, mint 30 000 HUF értékű  kockázatmentes fogadást jelent majd.

 

Nyiss számlát a bet365-nél ma és igényeld a 100%-os kezdő bónuszt!
Részvételi feltételek érvényesek

 

 

 

 

Hogyan tudod felhasználni a kockázatmentes fogadást?
 

 

  • A számos opció közül válaszd ki a számodra a legideálisabbat és fizess be a számládra a 'Szolgáltatások > Pénzügyek' útvonal segítségével. Ne feledd, a számlanyitási ajánlat keretén belül a bet365 az első befizetésedet annak 100%-áig megduplázza! Részvételi feltételek érvényesek!
     
  • Ha megvan a regisztrációd és már be is fizettél, akkor nincs más dolgod, mint fogadnod a Bajnokok Ligája-mérkőzésekre. Fontos, hogy ezt megtedd, hiszen ez a kockázatmentes fogadás feltétele!
     
  • Miután a mérkőzés kezdése előtt elhelyezted a fogadásodat, nincs más dolgod, mint megvárni a kezdő sípszót, mert azt követően elérhetővé válik a számládon az ingyenes bónuszösszeg. Ezt a mérkőzés élő piacain belül arra lövöd el, amire csak akarod, ha pedig a tipped nyer, a profit azonnal jóváíródik az egyenlegeden! 

Hogy pontosan melyik lesz az a mérkőzés a jövő kedd-szerdai kínálatból, azt most még nem lehet biztosan tudni, mindenesetre ezekkel a meccsekkel tippmestereink és szerkesztőink is kiemelt figyelemmel foglalkoznak majd.

Szakértőink számos tippötletet és ajánlatot publikálnak majd, amellyel könnyedén csinálhatsz kis pénzből nagyot, mint például legutóbb a Bayern München - Liverpool találkozó esetében is.

bet365
megosztom