Bajnokok Ligája

Hibás oddra bukkantunk a Barcelona kapcsán? Íme!

  • varin
megosztom

Remek szorzója van a Barcelona BL-döntőbe jutásának, holott sima favoritok az első körben.

Kevés meggyőzőbb csapat van mostanság Európában, mint a Barcelona gárdája. A gránátvörös-kékek január közepe óta veretlenek, állnak a kupában, továbbjutottak a BL-ben és gyakorlatilag már meg is nyerték a bajnokságot. A prioritás most egyértelműen a legrangosabb európai kupasorozat behúzása, így jó szívvel fogadnánk arra közel 3-szoros oddsért, hogy idén Messiék ott lesznek a madridi fináléban.

Fotó: Twitter

A 2.75-ös szorzó nagyon hívogatónak tűnik, nem csak azért, mert ehhez két párharcot kell csupán megnyerniük, de az odds is némileg hibásnak tűnik.

A Barcelona továbbjutására a MU ellen 1.22-es szorzóval fogadhatunk, ami azt jelenti, hogy az elődöntőben 2.25-ös underdog lenne a Barcelona, ami teljesen kizárt.

Ha esetleg a Porto megy tovább, nyilvánvalóan mikroszkopikus lenne a szorzó, de még a Liverpool ellen is bizton kijelenthető, hogy favorit lenne Ernesto Valverde csapata. A Bet365 által kínált 2.75-ös szám tehát nem reális.

Tény, hogy a MU sem lesz könnyű menet, bár éppen mintha kicsit kifulladóban lenne Solskjaer csapata, de a Liverpool is jelenleg nem az a megállíthatatlan alakulat.

Úgy vélem tehát, hogy a 2.75 egy "must bet", hiszen ha össze is jön a Liverpool-Barcelona elődöntő, biztos, hogy a 2.25 közelében sem lesz a katalán továbbjutási szorzója, ebben az esetben pedig bármi történik, már egy value betet kötöttünk.

hatharom.com
Döntőbe jut: Barcelona
bet365 @2.75
megosztom