EURO 2020

Ha tényleg ilyen szorzó lesz a magyarok ellen, az all-in!

  • varin
megosztom

Úgy tűnik, közel kétszeres pénzt fizet majd a vb-ezüstérmes horvátok sikere Magyarországon.

A héten elkezdődnek a 2020-es Európa-bajnoki selejtezős mérkőzésen, a mieink előbb a szlovákokkal, majd a horvátokkal csapnak össze. Egyik mérkőzésnek sem a magyarok az esélyesei, már az 1 vagy a 2 pont sem lenne rossz nyitásként két, nálunk jobb válogatott ellen. Arra azonban nem gondoltunk, hogy ilyen magas szorzóval fogadhatunk majd a horvát együttesre a magyar ellen.

Az első oddsok a magyar-horvátra
Magyarország Döntetlen Horvátország
4.70 3.70 1.77

Hiába nem játszották még le a nagyszombati mérkőzést, már meg is jelentek az első szorzók a vasárnap esti mérkőzésre.

Ezek alapján pedig az év egyik legértékesebb tippje elé nézünk, hiszen az egyik külföldi bukinál Modricék sikere nem kevesebb, mint 1.77.

A világbajnoki ezüstérmes kerete már ismert a következő két találkozóra, és bizony szinte hiánytalan a sztárok listája. A teljesség igénye nélkül ott van Vida, Lovren, Jedvaj, Modric, Rakitic, Kovacic, Brozovic, Badelj, Perisic, Kramaric és Rebic is, vagyis a vb-t követően visszavonult játékosokat leszámítva szinte senki sem hiányzik.

Reméljük, a többi bukméker is hasonló szorzóval kedveskedik majd nekünk a "V"-re, mert ez a horvát csapat jelenleg klasszisokkal erősebb, mint a magyar alakulat.

[2942199] 2019-03-24 18:00:00 Magyarország - Horvátországx;
megosztom