EURO 2020

Egyre nagyobb favoritok a szlovákok

  • Tomihmv
megosztom

Jelen cikkünkben az év egyik legfontosabb mérkőzésének oddsalakulását vizsgáltuk meg.

Egyre nagyobb favoritok a szlovákok a fogadóirodákban. - Fotó: sporcle.com

Már csak hármat kell aludni és jön a várva várt Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező mérkőzés! A találkozó hétről hétre fókuszba kerül oldalunkon is, ezúttal az utóbbi hetek oddsváltozását vizsgáltuk meg.

1x2     
Szlovákia Döntetlen Magyarország
1.70 3.60 5.00

Legutóbb február 25-én számoltunk be a találkozó szorzóiról, amikor is a szlovákokra 1.75-szörös, a remire 3.50-szeres, míg válogatottunkra 4.75-szörös pénzt kínáltak a     oddsmesterei. Az elmúlt pár hét leforgása alatt - talán a keretek kihirdetésének köszönhetően is -, azonban az északi szomszédaink egyre nagyobb favoritok lettek, és ha ez a tendencia nem áll meg, akkor a meccs kezdésére 1.70 alá is becsúszhat az oddsuk, míg a mienk akár a hatszorosig is kilőhet.

bet365

No, de ez csak nekünk, fogadóknak jó, mivel vélhetően egy igen szoros meccsre van kilátás, így  pedig a Magyarország +0,75-ös (1.90) és a +1-es (1.60) ázsiai hendikepekben bőven van érték, és ez még nagyobb is lesz, ha még tovább emelkedik válogatottunk szorzója 1X2-ben.

Ha nem akarod "tét nélkül" nézni a találkozót, akkor van egy jó hírünk, ugyanis partnerirodánknak, az    -nek köszönhetően minden hathármas felhasználó

3000 forintos ingyenes fogadásra jogosult a mérkőzést illetően!

 

 

 

 

Ehhez pedig mindössze egy hatharom.com-on keresztül történő regisztrációra és befizetésre van szükség. A részleteket ide kattintva érheted el!

 

Te milyen eredményt vársz a találkozótól?

 

 

 

 

[2942197] 2019-03-21 20:45:00 Szlovákia - Magyarországx;
megosztom